Tapas and Red Wine







Söndagsbrunch







Hej på er!😄
Igår efter jobbet var ett gäng tjejer hembjudna till Johanna för lite middag och vin för att sedan möta upp massa folk i stan - bland annat Gustav som flyttar till Frankrike för att säsonga nästa vecka. Sedan sov jag ihop med min fina pojke - så fruktansvärt skönt att slippa ställa klockan på halv sex! Sedan tog vi bilen in till stan för att äta brunch i mysiga Haga och strosa runt lite. Nu har jag precis kommit hem och deppar lite för att jag missar Grit och Hot Yoga ikväll pga jobb...

Hoppas ni får en mysig söndag,
M  

My day



Spenderade dagen på Kungsmässan med min syster och mamma. Så himla mysigt därute verkligen - borde åka dit oftare. Hittade ett par Nikes som jag funderat på att köpa i typ ett år, haha... Så det var på tiden. Nu sitter jag på gymmet och återhämtar mig efter Grit Strength - fyihelvete vilket pass, men fasen vad jag älskar det. Finns ingen träningsform som passar min personlighet så bra som grit - snabbt in och snabbt ut i kombination med att man är praktiskt taget död efteråt. Nu är det dags för hot yoga, pusshej!<3

Pellobello



Beställde denna skönheten får två dagar sedan och whips ramlade den ner i brevlådan igår. 

Sunday



Fina Köpenhamn.

Godmorgon på er!<3
Vaknade rätt nyligen och har druckit morgonkaffe med mammsen. Vi tänkte sticka ut på en morgonpromenad nu och lite senare åka in till stan för att titta lite i affärer. 

I eftermiddag blir det bästa grit och hot yoga på gymmet. 

Hoppas ni får en mysig måndag,
M

8ight

Hej på er!😄 Vid 7-tiden igår körde Lukas ner ett gäng tjejer till fina Malin som hade fixat fördrinkar, middag och efterrätt. Senare drog vi in till stan och avslutade kvällen på dansgolvet på den nya nattklubben 8ight! Hade en superkul kväll som slutade med att jag åkte hem och sov hos Lukas. Så fruktansvärt skönt att inte ställa klockan imorse. Vi kunde sova fram till 10 då vi gick upp och käkade frulle och sedan gick vi och la oss igen och kollade på film. Nu har jag och Vilma just tränat och jag tänkte gosa ner mig i soffan med familjen.

/Puss M



Hunkemöller

Från Hunkemöller.
 

Copenhagen

Godmorgon på er sötnosar!
 
Ledig måndag efter en fantastisk helg i Köpenhamn satt riktigt fint. Gick upp relativt tidigt imorse då jag slocknade tidigt igårkväll. Vi kom hem från Danmark inte alltför sent igår så vi alla hann fira våra pappor på fars dag. Mamma hade lagat supergod middag och pappa fick bland annat en ask med chokladpraliner med smak av whiskey som jag hade med mig från Köpenhamn. Nu har jag druckit kaffe och laddat över bilder till datorn med Nyhetsmorgon i bakgrunden. Är strax klar här och sedan ska jag packa upp, åka ner och köra dubbelpass på gymmet och sedan träffa några av mina fina ladies på fika i stan. Tänkte även hinna med ett hot yoga pass på gymmet ikväll.
 
/Hoppas ni får en mysig måndag,
Puss M
 
Ett helt gäng bilder vi tog båda dagarna i Nyhamn - helt sjukt fint där verkligen. Särskilt dag två då solen var framme större delen av dagen så vi köpte to go kaffe och satte oss i hamnen.
Bilder från och på hotellet.
Fina Köpenhamn - och hur mysigt som helst att det redan var julpyntat på många ställen.
Från den japanska restauranten Umami - bland det godaste jag ätit for sure. 
Från en supergod lunch i stan - jag tog lax, killarna burgare och Anna pizza.
 

Kafémagasinet







Åh verkligen haft en sådan supermysig kväll!😄 Tidigare idag på jobbet i delikatessen ville en kund att jag skulle råda henne vilken ost hon skulle köpa till rött vin och ända sedan dess har jag varit sugen på rödtjut, hehe... Verkligen haft ett par tuffa veckor på jobbet med många timmar på schemat så ett par glas ikväll satt fint. Hanna och jag valde bästa Kafémagasinet där det var proppfullt med folk vilket är förståeligt då uteservering med värme och mysig belysning nog lockar många för att man helt glömmer att det är november. Nu ska jag hem för att sussa och får sätta klockan extra tidigt imorgon så jag hinner klart med packningen inför Danmark.

/M

Rödtjut


Hej!😄
Sov hos mina fina pojke inatt och det var rätt tufft att lämna en varm säng för morgonpasset på jobbet men det var det värt kl 14 när jag kom därifrån. Utöver det har jag idag fixat naglarna för första gången på forever eftersom jag inte får ha nagellack på jobbet. De blev matt svarta vilket jag velat göra i flera månader, hehe... Nu är jag påväg in till stan för att träffa min bästis Hanna för snack och rödtjut. Imorgonbitti åker jag tillsammans med Lukas, David och Anna till Köpenhamn! HUR kul? Är fruktansvärt taggad.

/Pusshej M

smashbox




Hej änglar!
Mår ni bra? Var helt ledig igår vilket var underbart. På eftermiddagen babblade jag av mig med Linda och Rebecca över en varm lemon honey ginger da Matteo som var himmelsk. Sedan köpte jag och Lukas hem thaimat på kvällen!😄
På bilden ser ni min nya leksak som jag ska öva upp mina sminkningsskills med då de ungefär inte existerar. Utöver det har jag spenderat dagen i en annan del av stan på en jobbrelaterad utbildning, gått promenad med mammsen, druckit alldeles för många koppar kaffe samt bokat en spontanresa till helgen!😄

Hoppas ni hade en grym tisdag,
M

On the Go



Hejsan hoppsan bloggisen!😄

Nu ska jag åka och titta på smink (!!!!) - fattar ni eller? Vet knappt skillnaden på eye liner och ögonbrynspenna men eftersom jag ändå fått presentkort på smink samt verkligen börja beundra de som är duktiga på smink så ska jag nu ta mig själv i kragen och lära mig lite. Idag är jag helt ledig vilket känns fruktansvärt fab så har både hunnit med en långfrukost i soffan framför Nyhetsmorgon och spenderat två timmar på gymmet. Har jag även bokat in dejt med två av mina finaste änglar - Rebecca och Linda. Kaffe och de två är en fin kombo ska ni veta.

/Pusshej M

California Rolls

Har verkligen börjat älska söndagar. Förmodligen för att jag jobbar väldigt oregelbundet och därför varit ledig flera måndagar men trots att jag jobbat rätt mycket helg så känns det skönt att slippa ha söndagsångest. Förra söndagen bestämde sig jag och pappa för att ha en liten dejt så vi åt sushi, drack kaffe på ett mysigt fik samt gick på bio och såg Everest - för övrigt sjukt bra film om man gillar äventyrsfilmer i 3D!

Nu har vi hela familjen varit och käkat en sen lunch ihop och det blev faktiskt en vegetarisk rätt för mig. Fått en sjuk dille på vegetarisk mat det senaste faktiskt - kanske har att göra med att jag spenderad dagarna på Maxi att skära skinkor och spetts kyckling? Nu dricker jag kaffe och ska strax hoppa in i duschen och om en timme ungefär kommer Lukas och hämtar upp mig så ska vi se nya James Bond. Hört att den ska vara grym och jag som älskar Bond lär inte bli besviken.

/Puss


Jag valde såklart California Rolls som jag förälskade mig i när jag bodde just i California - och som vanligt när jag äter det förstår jag inte varför det inte blir oftare

Sunday Morning

Godmorgon på er!<3
Vaknade av klockan imorse och var helt borta verkligen. Händer mig väldigt sällan då jag är väldigt morgonpigg men imorse var det tungt. Nu är jag på jobbet och har några timmar kvar här, sedan blir det familjelunch, träning och seden den nya Bond-filmen på bio med en fin kille ikväll!😄

En riktigt härlig söndag som jag har framför mig och dessutom en ledig dag imorgon.
/Puss M


Min älskling i fredagsmorse när vi drack morgonkaffet framför brasan

RSS 2.0