Dinner and Drinks











Grapefruit and Coffee



 

Friday Morning

Godmorgon på er finisar!😄
Uppdateringen här har ju inte existerat men faktum är att så fort jag är ledig blir jag sugen på att blogga och fotografera, men mitt nya jobb tar ju upp cirkus all min tid nu i början då man vill visa sig så tillgänglig som möjligt.

Igår hade jag iallafall en ledig dag vilket resulterade till att jag skitspontant ringde Vilma vid 16-tiden och frågade vad hon skulle göra ikväll. Hade såklart fått en idé om att vi skulle åka ut till sommarhuset, göra en god middag och fina drinkar, mysa framför brasan och sova över! Och så blev det! Nu har vi precis sovit ut och ska dricka kaffe. Hejsvej!😄


En drömgo islatte jag gjorde för några morgnar sedan

After Work

Hej på er!<3
I lördags hade Kalle dragit ihop en AW med hela gänget från Ica Maxi vilket passade perfekt efter att ha spenderat hela lördagen att skriva Högskoleprovet och dessförinnan jobbat sju dagar irad. Vi möttes först upp några tjejer på Pelican för en drink vilket var superkul då jag inte vart där på ett bra tag och förflyttades oss sedan vidare till Vasa för att möta upp resten. Hade en superkul kväll och pratade även med en massa nya människor från jobbet jag inte hunnit snacka med än.

Hoppas ni haft en bra helg!😄
/M


From Above

Hejsan på er finisar!<3

Har tagit det rätt vackert denna helgen men eftersom jag jobbat jättemycket det senaste så var det much needed faktiskt. I torsdags drogs det även till med en AW med nya jobbet och trots att jag hade min första öppning i fredagsmorgon hängde såklart jag på då det ingick öl och trevligt sällskap!😉

Denna helgen har jag tillbringat på en förberedande kurs inför Högskoleprovet då jag inte hunnit plugga mycket alls på grund av jobb. Men nu är den snart över och ikväll tänkte Julia och jag drämma till med middag, vin och catch-up! Pretty much ett perfekt avslut på denna söndag.

/Puss M

Här uppe håller kursen till - pretty pretty såattsäga😄

Perfect Sunday

Hej på er sötisar och glad kanelbullens dag eller vad man nu säger. Har ni hunnit käka någon idag? Det har inte jag men är inget superfan av bullar heller faktiskt...

Hade en mysig morgon med en go kille och lite amerikanska pannkakor, ägg och kaffe! Sedan har jag försökt njuta av min lediga dag så mycket som möjligt då jag är tillbaka på jobbet redan imorgon igen. Men på eftermiddagen stack jag iväg och körde Grit och sedan Hot Yoga. Sjukligt jobbigt med dem två på raken men så himla härligt nu efteråt. Har just käkat paj och sallad till middag med familjen och ska nog krypa upp i soffan nu.

Puss på er,
M
Gänget från L&B på Moon Thai Kitchen i fredags 
 

Moon Thai Kitchen



Yesterday's dinner and drinks at Moon Thai Kitchen

Sleep In


Hey Cutes!
Haft en superskön morgon med kaffe och en lång frukost, samt en pw. Helt perfekt en fredag och efter en sjukt tuff vecka med många timmar på ett nytt jobb. Nu är jag på G in till jobbet igen och direkt efter hämtar Jossan upp mig så åker jag in till Moon Thai Kitchen för att äta avslutningsmiddag och dricka drinkar med alla fina tjejer på Lejonet & Björnen. Låter som en bra fredag för moi. Vad händer för eran del?

/M

Pretty Sky

Hej på er!<3 
Jobbat mina första dagar på Ica Maxi denna veckan och jobbet är verkligen superkul. Allt är nytt så vissa grejer blir ju lite extra utmanande i början, men å andra sidan älskar ju jag att lära mig nya saker! Helt galet att det redan är fredag imorgon!!!

Hoppas allt är bra med er,
Puss M

Titta vilken sjuk solnedgång jag cyklade hem från jobbet till häromdagen. Hösten/vinterns solnedgångar är verkligen de finaste - åh vad jag älskar det.

When Out



Karin, Victoria och jag när vi var ute på Park Lane förra helgen för att fira mig!😃

RSS 2.0