Blue Bootcuts


Hittade dessa i helgen när jag var i stan med Evelina - ett par enkla blåa bootcut jeans med hög midja. Älskar dem redan eftersom de är så sköna och stretchiga samt lättanvända till typ, som på bilden, ett par vita sneakers.

/M

8:56AM

Mornin' love bugs!
 
Är ni också sådana här rutinmänniskor? DET ÄR JAG. Äter liksom alltid ett ägg, grönsakssmoothie och kaffe till frukost t.ex, gör alltid allt i samma ordning på morgonen och följer även samma rutiner på gymmet. Därför är det typ lite jobbigt att ha vilodag idag eftersom hjärnan redan är påväg till SATS (inte min kropp efter boxningen igår dock) hehe... Men faktiskt så mår jag sjukt bra av rutiner - saker blir gjorda då och man kommer in i ett flow och gör saker per automatik. Ni minns väl hur jag gick och la mig 21 varje kväll och gick upp halv 5 varje morgon under hösten för att träna innan skolan eftersom tiden inte fanns på kvällen på grund av allt plugg? Det var liksom piece a cake för mig då eftersom man hittade detdär "flowet". Människor tyckte ju dock jag var galen vilket jag kan förstå nu men då var det verkligen ingen big deal. Därför tycker jag det på något sätt är härligt att sommaren är över då alla rutiner oftast försvinner bland alla soltimmar, drinkar och sovmorgnar. Även om man säkert mår bra utav det också då och då mår jag nog ändå bäst av rutiner after all.
 
Ha en underbar måndag och vecka!😄
 
/Matilda W
 
 

The Weekend

Hej på er fina ni!<3
 
Denna veckan har jag jobbat måndag-fredag och dessutom lagt upp ett träningsschema med ett pass per dag, so you can imagine att jag var trött på fredagskvällen. Slutade vid 19 så då slängde jag på mig lite smink och parfym och mötte upp Karin för en after work-drink på Lou Lou. Vi tog lite vitt vin samt en "veckans drink" som bestod av passionfruktsjuice, citron, is, mynta och lite alkohol såklart (😉) - så fruktansvärt god verkligen! Så himla mys att bara dra ut sådär direkt efter jobbet och fira in helgen!😄
Annars denna helgen har jag tränat, städat, pluggat till HP och vart i stan med fina Evelina. Hittade lite olika grejer, bland annat skal och plast till min nya bebis som jag bloggar ifrån nu - en vitguldig iPhone 6!
Skulle egentligen haft vilodag idag enligt mitt schema men när Eve frågade ifall jag skulle med på Box kunde jag verkligen inte säga nej så blev ett hårt pass idag och vila imorgon istället för milen!😄 Nu ska jag ta ut mina banan-scones ur ugnen. Hoppas ni får en mysig söndag.
 
/Puss Tilly
 

New Week

Hej love bugs!
 
Just nu sitter jag i soffan, äter apelsinklyftor, dricker kaffe och kollar på nyhetsmorgon. Ska strax åka iväg till jobbet. Även om jag inte ska plugga i höst och inte vart inställd på det heller måste jag medge att det känns konstigt när vänner flyr höger och vänster för att börja på högskolan och att jag för en gång skull INTE ska sitta i skolbänken...
 
Hoppas ni får en underbar dag,
Tills
 
Från igårmorse när jag var påväg till jobbet - söndagmorgon och inte en själ i stan.
Lejonet&Björnens American Waffle!😄

Friyay

Hejsan på er, finisar!<3 
Igår åkte jag och Karin och köpte thaimat som vi åt på min baksida i solnedgången med ett glas rosé. Efter det blandade vi lite härliga sommardrinkar innan vi åkte in till bästa Vicky's lägenhet i stan där Karolina också mötte upp oss. Hade supermys med mina fina tjejer med ytterligare några glas vin. Vi avslutade kvällen på Park Lane och kom nog inte i säng förrän vid 4-tiden(!!!!) Men det var det värt!😄 
 
Idag har jag ätit senlunch på Bistro Italiano med ett helt gäng på kanske 15 pers - det blev en supergod pasträtt för min del!
 
Hoppas ni får en mysig lördag,
/M
 
 

Sun Is Shining And So Are You

Hej på er!<3
I fredags hade jag bjudit upp ett stort gäng till Tjörn för dagsfylla, bad, BBQ och drinkar. Vi hade en superkul dag verkligen som började med lunch och cider i solen och slutade med ölkubb, beer pong och allsång. Ett supertack verkligen till alla mina fina vänner som alltid lyckas dra till med en rejäl fest.
 
/Kyss Tilly
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Summer Days

Godmorgon gänget!<3 
 
Hur mår ni?
Vaknade tidigt imorse, tittade på klockan och såg att den bara var 7 så tänkte att jag skulle blunda i typ en halvtimme till och vaknade sedan igen vid 10, haha... Väldigt skönt dock! Igår var jag och päronen iväg och såg Mission Impossible 5 på bio som faktiskt visade sig vara väldigt bra, but then again så är det ju verkligen min typ av film när det händer saker precis hela tiden!😄
 
Just nu sitter jag ute på altanen i bikini och dricker mitt morgonkaffe och det tar faktiskt emot lite att åka tillbaka till stan för en veckas jobb. But one gotta do what one gotta do. Ska förmodligen träffa en vän för en kaffe i stan innan jag åker till jobbet iallafall, förhoppningsvis på en uteservering i solen!
 
Ha en bra måndag och njut av lite bilder från bästkusten,
Tills<3
 
 

Sangria Kinda Night

Hejsan på er!<3
 
I fredags bestämde sig jag och ett gäng tjejer för att äta middag och dricka sangria hemma hos mig och sedan gå ut för att dansa! Hade en superkul kväll verkligen som spenderades på Port du Soleil och avslutades på efterfest. En riktigt bra utekväll må jag erkänna.
 
Hoppas allt är bra med er,
/Puss Tilly

RSS 2.0