Easter eggs

Hey!
Vaknade imorse ratt tidigt och tog en springtur pa stranden pa ca 5 miles (8 km.) Kom sedan hem for en dusch och morgonkaffe. Sedan har vi hikeat och akt till hamnen for att kopa krabba till lunch, vilket var forsta gangen jag testade. Gillade definitivt soppan mer an the plain crab. Jag, Maureen och Mike akte sedan in till den lilla staden och tittade i affarer en stund. Sedan gick jag i the hottub en tag innan middagen. Efter middagen skulle vi gora paskaggen, eftersom amerikanerna doppar/fargar aggen och svenskar oftast malar dem gjorde vi lite blandat! Just nu spelar vi ett family game. Imorgon efter middag nagon gang aker jag och John hem till Palo Alto igen.

P U S S ♥







Let the spring break begin; Pool partyyy ♥★♥★♥

Hej loves!
Pga track meet i Stanford sa hade vi ingen traning idag efter skolan, sa drog direkt hem till Simone for att byta om till bikini. Sedan akte jag, Simone, Tia och Olivia till en kille Larry som graduatade fran Paly tva ar sedan. Han hade fetaste poolpartyt - foooor kul. Tog nagra harliga bilder att visa er.

Efter poolpartyt slappte Olivia av mig och jag fick snabbt packa ihop och ata shrimp middag med familjen innan vi korde tva timmar upp till Bodega Bay. Kom just hit och har basically bara packat upp och borstat tanderna och krypit upp i sangen. Saaaa trott! Ha ett bra pasklov mina vanner.

P U S S ♥











Spring break plans

Hej pa er!
Bara tva skoldagar kvar till SPRING BREAK - HELL YEAH!

Mina planer ar foljade; forst fre-son i Bodega Bay med min vardfamilj. Den foljande tis-lor aker Tia, Simone, Jordan och jag till LOS ANGELES, BABY! Vi kommer spendera 4 dagar i Bel-Air omradet vid stranden och ska sedan sista natten kora upp till Santa Barbara till Jordan's bror Austin som ar en sophomore in college och spendera en natt dar for att sedan aka tillbaka till Palo Alto.

Pa tal om Spring break, har ni hort om den nya filmen Spring Breakers? Har ej sett den an, men vill - har hort blandat om den men Vanessa Hudgens, Selena Gomez, Ashley Benson och Rachel Korine ar med iallafall.

P U S S ♥




After rain comes sunshine ★

Hej alla mina fina vanner!
Ursaktar sa mycket for mitt damp-inlagg igar. Men mycket riktigt efter regn kommer solsken och denna dagen har varit saaaa grym! Hade bara en klass, akte sedan till Stanford Mall med Tia, Hannah och Simone. Efter det skypeade jag med min underbara familj. Ar nu i den gula skolbussen (yey) pavag till Los Altos for track meet. Solen skiner och livet ar allmant bra!!!

Kan aven saga att jag har fatt glada nyheter som har med Prom och en kille att gora - mer detaljer kommer nar det ar mer faststallt...

P U S S ♥







Okay so some days just SUCK

Hej! Ar verkligen inte pa nagot javla blogghumor sa vet fan inte varfor jag skriver, men kanske blir battre om jag skriver av mig?

Har inte ens min period (ja, jag vet det svenska ordet men later fett ackligt jamnfort med engelska) bara sadan dag nar klockan ringer for tidigt, haret ar fett, printern funkar ej, mobilen laddar ur, var ashungrig sedan for matt och sprang daligt pa traningen osv.


JAVLA FITTDAG, TA SLUT!?

Inte P U S S

DJ'S★♬

Hej alla fina sjalar!
Igar var vi pa en fest med inhyrt dj equipment sa Jacqueline lekte att vi visste vad vi gjorde trots att vi verkligen inte visste, haha. Idag har jag tagit en springtur och bara tagit det lugnt - riktigt chill dag. Nu fragade J.T precis mig om jag ville ga och spela basket med honom, sa ska nog gora det.

P U S S







Fiesta with some loca people

Hola!
Igar efter track akte vi forst for fro-yog for Tia's birthday och sedan hem till Tia for att fixa oss. Runt 8:30-9 PM akte vi till Alec's dar det var pyntat for fiesta tema och Maureen hade lanat mig och mina kompisar hattarna som ni ser pa bilderna.

Det var saaaa kul med bra musik och roliga manniskor. BP-kon var fooor lang dock, sa Simone och jag hann aldrig spela. Nu har jag just vaknat och ska formodligen ivag pa yoga snart och vet om en hemlighet som jag snart ska dela med mig h
ar pa bloggen...

P U S S

















Running for my life

Hey babes!
Track meet #2 igar och jag gjorde som sagt the mile (1600 m) och kom in nagonstans i mitten med 6:01, sa det kandes helt okej. Har bara sprungit the mile pa tid en gang innan och det var pa 6:14, sa slog den tiden med 13 sekunder iallafall!

Idag ar det Tia's 18arsdag - HAPPY BIRTHDAY HONEY! Hon blev aven idag fragad till Prom av en kille, Nick, som ar med pa track laget (och Tia ar med.) I slutet av lunchen kommer hans kompisar fram och haller upp ett band och han springer mot det sa att det bryts (som ett track race) med en staffettpinne dar det star: "Happy Birthday Tia - wanna go to Prom with me?" och sedan gav han henne en bukett med rosa rosor - HUR GULLIGT?

Nu ska jag pa track traning, sedan ikvall blir det fest hos Alec's med fiesta theme!

P U S S



















Mountain view-Paly

Heyyyy!!!
Ar allmant taggad pa livet idag! Meet #2 i Mountain view idag, sa ska vara pa Paly om ca 1.5 timmar! Springer the mile idag, sa far se hur det gar...Ska efter det pa min sista acting class.

Imorgon ar det Tia's birthday med sa vi ska fira henne. En annan kille pa min skola fyller ar sa han ska ha fest imorgon med, sa antagligen firar vi bada!

Malade just om mina naglar i harlig sommarfarg - check them out.

P U S S





PROM

Not even words can describe this guys - here it is.

P U S S









My name

Happy Birthday Maureen!

GRATTIS! Sager vi till min underbara vardmamma, Maureen som fyllde 52 ar igar pa St. Patricks day!

Gav henne hennes favvo choklad fran See's Candy - marshmellows doppade i caramel och choklad + en sjal som hon alskade!

God middag + red velvet cupcakes med en massa trevliga manniskor!

P U S S





California girls we're unforgettable - sunkissed skin so hot we'll melt your popsicle

Hejsan!
Har en massa bilder fran SC, hinner dock inte blogga for det ar Maureens fodelsedag, sa ska sla in hennes present och sedan duscha infor hennes bday dinner.

Hursomhelst hade vi det UNDERBART! Checka in de grona cups for st. patricks day...













Back seat entertainment

Beach. Sun. Friends. SANTA CRUZ - HAR KOMMER VI!

Not to rub it in your faces, but my life is perfect just nu. I'm a Cali girl, that's just how it is.

P U S S





New nails

Hejsan!
Igar fixade jag och Olivia vara naglar; jag korde pa french tips och Olivia pa varje finger i olika neonfarger - sa skon ar hon!

Vaknade precis upp och maste get my shit together - for idag aker Hannah, Olivia jag och Simone till Santa Cruz igen - sa taggad!

P U S S



Red Code Info

Hej!
Denna veckan hade vi som sagt galet go vecka, med tva sena starter (1:20 och 12:35) och ingen skola imorgon, fredag! Vi akte forst hem till Hannah pa morgonen och fixade godaste morgonkaffet - hon har en mjolkskummare som gor den sa himla god. Sedan akte vi till the Elk's igen och solade och badade vid poolen. Eftersom det var mitt pa dagen var det knappt nagra manniskor dar. Fick sotaste bilden pa Simone som casually is having breakfast i baksatet och ar lite butthurt for att jag kallade shotgun (framsatet) pa Hannah's mustang.

Vi hade galnaste traningen igar for track med 9*400 m med pace... Vi hoppade iallafall sedan i Paly poolen, sa det var gott. Det var ett pagaende meet nar vi kom dit, men coachen sa att vi kunde ga i om vi var tysta. Och efter det twittrade en tjej pa simlaget att vi hade distraherat simkillarna as mycket, haha. Men det har varit sa himla varmt denna veckan och att vi andrat tiden sa vi forlorat en timma gor att det blir annu hetare, vi hoppade i en vattenfontan pa Stanford Campus i mandags med - sa himla uppfriskande!

Paly (Palo Alto High School) borjar aven blomma sa himla fint nu - snodde faktiskt en tjej's instagrambild for att den var sa himla fin!!!

Igar fick vi info om the Red Code, vilket basically var info om en shooting pa skolan skulle intraffa (ni vet typ som brandovningsinfo.) Och om en manad ska vi ha en ovning... Blev riktigt radd, jag menar nagot sadant skulle ju aldrig handa i Sverige. Var larare gav oss information om hur vi skulle bygga murar med bankarna och inte vara i "the shooting tunnle" vilket ar framfor en dorr for the shooter kan skjuta igenom dorren. Mr. Davis gick aven over hur vi skulle bete oss nar polisen sedan kom fram och siktade pa oss (upp med handerna och ner pa kna) eftersom de inte vet vem som ar garningsmannen. Under ovningen kommer vi aven ova pa meditation osv - USCH!

Just nu ar jag i San José, pa tagstationen, pavag hem till Palo Alto efter acting class. Akte direkt fran tracktraningen hit, sa ar jattetrott. Kanske att jag gar ut ikvall anda - vi ar ju trots allt lediga imorgon! Tog forresten mitt matteprov idag och det kandes sa himla bra!!!

J.T fick av sin tandstallning igar med - sa galet sot. Han ar overlycklig for att han kan ata popcorn och tugummi igen!

P U S S













Late Night Hottubin'

ey babes! Igarkvall efter lacrosse matchen akte jag Hannah och Tia till the Elke's vilket ar en motionsklubb med typ gym, pool, hottub osv. Hannah's mamma ar medlem dar sa vi kunde komma in. Sa vi hottubade en stund med facemasks och body scrub sa det var sjukt mysigt! Vi borjar sent idag (1:20 PM) sa ska gora mig en kaffe och sedan ska Hannah hamta upp mig snart ska ska vi do the dish. Efter det tror jag vi hamtar upp Tia och kanske Olivia sa ska vi aka och sola/bada nagonstans innan skolan! Vi alla vill jobba pa solbrannan nu innan Prom.Bilden ar fran oss igar pa the senior deck under lunchen nar vi njot av solen - gatt!

P U S S





In my head phones

Hej! Kom just hem efter jobbigaste work outen for distance; allt som allt ca 6 miles, vilket ar ca 9.6 km inklusive hill repeats... Men att springa har i solen i korta shorts och sport bh ar helt underbart - lite tanning pa samma gang! Har laddat ner en massa grymma latar pa spotify som jag vill dela med mig av om ni inte hort dem;Sream & Shout - Will.I.Am, Britney SpearsMermaid - Train I'm different - 2 ChainzPromises - NeroGoldie - A$AP RockyC'mon - Ke$haI love it - Icona Pop, Charli XCXAlive - KrewellaCatch my breath - Kelly ClarksonF**kin' Problem - A$AP Rocky, Drake, 2 Chainz, Kendrick LamarBACK TO LIFE - 3OH!3Sweet Nothing - Calvin Harris, Florence WelchFavoriterna just nu ar Sweet Nothing, Alive och C'mon - grymma! Nagra av dom ovan ar riktiga rapplatar med som jag aldrig skulle lyssnat pa innan jag kom till USA men alla mina kompisar gor, speciellt killarna, sa har liksom med borjat gilla dem! Bjuder pa en riktig attraktiv bild av mig under de 100 sista meterna av mitt 800 meterslopp i meetet forra veckan - ser seriost ut som om jag grater, haha!Har forresten GRYMMASTE schemat denna veckan pga the sophomores som maste ta test, sa borjar 1:30 imorgon, ca 12 pa onsdag och ingen skola pa fredag - SA GOTT! Och eftersom vadret ar perfa denna veckan, aker vi formodligen till en pool pa formiddagarna innan skolan. Na, nu maste jag hoppa in i duschen - ikvall blir det coupa med Hannah och sedan lite high school lacrosse! 
P U S S

Beautiful Baseball Saturday

Hej! Jossan's sista dag spenderade vi i ett soligt Palo Alto! Startade dagen med lite skype med mammi, pappi och Viggo innan vi akte pa hot yoga med Hannah. Kom sedan hem for att ata Maureens supergoda hemmagjorda yoghurt med banan och jordgubbar - yummi! Sedan akte vi till Stanford Campus for lite baseball! Kollade aven in lite andra sporter som softball och tennis, sa det var ballt!

Sedan slappte jag och John Jossan pa SF airport, lite sad of course - men vi ses ju igen om 3 manader!

Idag har jag och Simone cyklat till Stanford Mall for prom dress shopping - FAN VAD SVART. Jag freakar ut for att jag inte vet vad jag vill ha och vet fan inte vem jag ska ga med heller...

Efter det att vi kollade i affarer har jag kollat upp nagra webbsidor att bestalla ifran med och jag tror att jag hittat "the one", men ska diskutera pris med mina foraldrar och vet ju dessutom inte om den passar om jag bestaller den... Har ratt skinny/rak kropp sa det borde funka, men eftersom jag inte har nagra boobs och ratt korta ben, sa vill jag inte att det ska se konstigt ut... Ska lagga upp har nar jag bestamt mig!

P U S S




Sisters

Hey babes!
Jossan ar ju som sagt har denna veckan och har forsokt ta med henne pa alla mojliga grejer; shopping i Union Square i San Francisco med Maureen, high school lacrosse games, fro-yog downtown, the dish, skolan, track osv. Jattekul att ha henne har denna veckan och fa visa henne mitt liv har! Lovely att fa krama min alskade syster sa mycket jag vill efter 7 manader!

Igar hade jag mitt forsta track meet i Saratoga. Jag sprang 800 m pa 2:47 och kom pa femte plats av 11 stycken i varsity loppet, sa det kandes helt okej for att vara forsta racet. Lite irriterande dock att jag lag 4a hela loppet, men blev omsprungen de sista 100 m... Tror aven att jag ska testa the mile eller 2 miles (ca 1.6 km och 3.2 km) for att det formodligen skulle passa mig battre!

Nu har jag Hannah och Josefine just gjort the dish och vi ska over till Olivia's hus for middag ikvall!

Imorgonbitti ska jag och Hannah ta Jossan till morgonyoga, sa det ska bli kul!

P U S S











Roller blading in California

Heeej! I lordags morse tog John mig till Menlo Park till en sportaffar, Fleet feet for att jag skulle kopa spikes. Fick en massa hjalp och hittade ett perfekt par!

Efter det akte jag och Hannah to the dish for tva timmar power walk, sa det var harligt. Jag akte sedan hem for lunch och lite engelska laxa.

Sedan ringer Hannah mig och staller fragan: "Hey girl, wanna roller blade?" - HELL YEAH! Sa kom Hannah och Simone over till mitt hus och vi akte rullskridskor i solen downtown och in pa Starbucks med rullskridskorna och kopte kaffe -detta hade inte direkt hant i Sverige and that's why I love these gurls!

Vi hangde sedan pa mitt rum ett tag och akte runt 6-7ish hem till Hannah for hennes familj hade en fest, sa vi at mat och myste vid en oppen eld i hennes baksida ett tag. Lite senare fixade vi oss och Jordan och Tia hamtade upp oss och vi akte pa fest! Hade sa kul och Simone och jag slog Tyler och Sean pa BP - fattar ni vad det innebar? Vi slog the champions liksom - de var SAAAA SURA, haha!

Vi hade sedan sleepover hos Hannah och pa morgonen slappte Simone av mig har hemma och jag fixade mig en kaffe och runt 12ish akte jag och John for att hamta upp Jossan pa SF airport! Ah vad jag saknat henne! Vi stannade pa in and out burger sa Jossan fick testa det och akte sedan hem. Trots att hon var sjukt jetlag drog jag med henne till University club for chill i graset och poolbad med Simone och alla killarna! MYS!

Idag hamtade jag och Hannah upp Jossan during 4th sa akte vi till sprouts for en sallad downtown!

Nu kom jag just hem och hanger med Jossan - ska snart gora mig iordning for track!

P U S S





















Just rocking that super bowl shirt

Hejsan!
Fredag igar och ratt solid dag plus kvall! Vi hade beer pong tournament och jag hade min dag igar - fy tusan vad jag alskar att vinna, spelar verkligen ingen roll vad det ar for spel!

Nu har jag vaknat och stadat upp mitt rum for det sag ut som en svinstia. Maste ju gora plats for manniskan som ska dela sang med mig den kommande veckan...

Har just atit frukost och nu ska jag och John aka och kopa spikes till track och sedan ska jag och Hannah do the dish!

IMORGON HAMTAR VI UPP JOSSAN PA SF AIRPORT!!

Detta ar min nya favvo troja forresten - SF 49ERS!

Much love to y'all

P U S S



RSS 2.0