Klädbytarbrunch

Godmorgon på er!<3

Haft en sjukt bra födelsedagshelg då jag blivit firad på fredag, lördag och söndag. Inte nådigt hur bortskämd man är!😉 

Igår hade fina Anna bjudit in en gäng tjejer till hennes supermysiga uterum hemma i Torslanda för en söndagsbrunch. Vädret var på topp så det var verkligen perfekt att sitta i uterummet. Hon hade också en superbra idé att vi skulle göra en klädbytarbrunch så att man tog med några plagg man inte länge ville ha/passade och bytte kläder helt enkelt. Supermysigt verkligen!

Sedan på kvällen hade mamma gjort jättegod födelsedagsmiddag till mig då pappa inte var hemma i lördags så blev att vi firade då istället!😄

/Puss M













Ska även säga att dessa bilder knappt är redigerade då ljuset i uterummet var on fleek verkligen!😉

Gifts

 
 

TWENTY

Godmorgon fina ni!<3
 
Eftersom jag fyllde 20 igår så firade jag detta med att bjuda in 18 fina tjejer i fredags på middag, efterrätt och drinkar. Hade i förhand gjort upp lag som varje skulle stå för en drink och det blev både sura, söta, fruktiga och kaffedrinkar/shots. Hade en så himla lyckad kväll verkligen och fick så fina presenter. Puss och kram på alla som gjorde min födelsedag till den bästa!

/Tilly
 
 
Fina Sara och Victoria som bar in min födelsedagstårta
Födelsedagstårtan från Lejonet & Björnen jag (med lite hjälp) dekorerat själv - med smakerna av Sea Salted Caramel, Mocca Espresso och Pannacotta
Anna
Klara
Rebecca, Rebecca och Johanna
Julia
Linn och Sara
Julia, Linn och Sara - som stod för den godaste drinken enligt mig. Baileys, kaffe, Cointreau och apelsin
Jag i min nya boots jag fick av mina fina tjejer - satt som en smäck!
Karin och jag (!!!!) stod såklart för hotshotsen
Rebecca
Karin och jag
Malin och Karolina
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Friday

Godmorgon älskade ni!😄

And it indeed IS a good morning. Så himla härligt ute verkligen. Precis vart ute på en power walk med en massa pepp-låtar i lurarna. Nu har jag just kommit tillbaka och tänkte köra igenom mitt stretch-program. Sedan blir det till att städa, handla lite till och laga mat eftersom alla mina fina tjejer kommer hit ikväll för födelsedagsmiddag, drinkar och sedan utgång. Är så fruktansvärt taggad!!!

Hoppas ni får en grym fredag - I bet I will. Och ikväll vid 12-slaget är jag 20(!!!)😄

/M




Busy Day

Hej på er!<3
Även om jag vart ledig idag från både jobb och plugg så har jag haft det fullt upp verkligen. Tränat, handlat en massa grejer inför min födelsedagsmiddag imorgon, åkt in till Lejonet & Björnen för att dekorera min födelsedagstårta(!!!), och träffat Hanna & Julia. Nu har jag precis åkt och hämtat upp tårtan då den fått frysa på några timmar och även hämtat hem pappsen! 

Tänkte kolla lite på kläder och skor för imorgon, samt kolla upp lite drink-recept. Imorgon blir det födelsedagsmiddag, efterrätt och drinkar hos mig hela kvällen innan utgång. Är fruktansvärt taggad.

/Kyss M



Da Matteo

Yoga for Athletes



Happy Mid-Week!😄

Känns som tiden bara springer iväg och redan på lördag vet jag någon som får gå på systemet. Kan ni fatta att jag fyller 20 år? Kan knappt fatta det själv. Ska fira det i princip hela helgen dessutom - med vännerna på fredag, släkten på lördag och med familjen på söndag då pappsen inte är hemma på lördag. 

Har dessutom gått och fått nytt jobb - på ICA Maxi. Är så himla taggad på att byta miljö, träffa en massa nya människor och lära mig nya saker. Börjar redan nästa vecka. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, kolla klart på Nyhetsmorgon och sedan åka iväg och göra yoga for athletes på gymmet. Är så fruktansvärt stel och öm i kroppen efter några veckor med rätt hård träning så detta är much needed.

Ha en fin onsdag,
Puss och Kram Matilda

Saturday

Hej fina ni!<3

Utöver Josefines födelsedagsbrunch i lördags var jag även ute på Tjörn med en jättego kille (😁) där det var superfint väder trots rätt kallt. Vi käkade grillmiddag och gjorde supergoda (dock inte lika nyttiga) nutellabollar som faktiskt blev en succé om jag får säga det själv. Ibland får man!😄 På morgonen åkte vi och köpte frulle innan pappa joinade oss för att vi skulle tillsammans dra upp båten (hur mycket jag nu bidrog till det...😉) Åh älskar verkligen Tjörn, borde verkligen ta mig tid till att åka ut dit oftare även om det bara handlar om en natt eller ens över dagen.

Gnite love bugs,
M



Birthday Brunch

Hej på er!<3
I lördags fyllde Jossan hela 22 år som vi firade med en brunch och presenter på morgonen. Så jäklans mysigt att äta ihop hela familjen på morgonen när alla ändå är lediga - verkligen något vi borde göra oftare. Josefine uppskattade vår brunch och presenterna och hoppas att she had the best of days - GRATTIS igen!😄

/Tilly









Comfy




//Outfit från veckan!😄

AW

Godmorgon!<3

Igår efter jobbet bestämde sig jag och Victoria för att möta upp bästa Hanna i stan och sedan sätta oss på Lou Lou för ett glas. Alltid lika mysigt där med perfekt amount of drag som man vill ha på after work efter 8 timmars jobb. Åkte hem vid 1ish och just nu ligger jag och morgonmyser lite med min lillasyster. Dock ska vi upp snart och hjälpa mamma och pappa att göra en dunder-brunch då Jossan fyller 22 år idag och det ska firas!

Hoppas ni får en härlig lördag!😄
/Kram Tilly 







Kafé Magasinet



Hey you!<3

Idag har jag hunnit med både det ena och det andra då jag hann med en lång frukost i soffan innan jag sprang milen. Har utöver det hunnit köpa några böcker från en supersöt liten bokhandel, druckit kaffe med finaste Karin på Kafé Magasinet och sedan åkt direkt till jobbet. Nu ligger jag helt exhausted i sängen och kommer slockna närsom. Imorgon väntar rumppass på gymmet, 8h jobb och after work-drinkar med två riktiga pärlor. Även om det är sista dagen jobbet så känns det ändå lite kul då jag håller på att göra min egen födelsedagstårta - har inte många dagar kvar som 19-åring nu!😉

/Puss och Kram Tilly

New Week

Happy Monday Peeps!😃
Hur mår ni? Är faktiskt sjukt taggad på en ny vecka som faktiskt är min sista på Lejonet & Björnen. Känns såklart halvtråkigt men ändå kul att variera mig lite då jag faktiskt har ett annat jobb på G...
 
Börjar inte förrän i eftermiddag så ska strax sticka iväg och göra lite ärenden och sedan träna.
 
Hoppas ni får en grym vecka.
/Puss Matilda W
 
Från i helgen med bästa Victoria!<3
 

Cozy Sunday

Hi friends!😃

Bestämde mig för att ta bilen till Klaras födelsedagsmiddag då jag simply inte kände för att dricka. Hade en supermys kväll med en hel del fina tjejer jag inte träffat på ett tag. 

Idag har jag tagit det relativt lugnt vilket också är skönt every now and then. Dock blev jag sprallig under eftermiddagen så åkte till gymmet för intervaller, marklyft och armar. Så sjukt gött att bara dra upp högsta volymen av Pure Grinding i lurarna och bara spurta sönder på bandet - b ä s t a! Fick dock cykla hem i regn och uppförsbacke, haha... Nu har jag just käkat lite familjemiddag och göttat till mig i sängen med iPaden.

Ha en mysig söndagskväll babes!

/M




Några close ups på min grymt fina sminkning jag fick i fredags - åh vad jag är taggad på att lära mig lite mer om smink när man blir så fin.

Kräftskiva

Hi Love Bugs!<3
 
Hur är det idag? Just nu ligger jag all cozed up i sängen i en hoodie, med en kopp kaffe, kameran, samt datorn och redigerar/bloggar lite. Kom hem relativt tidigt igår då gulliga Kalle hämtade mig och Rebecca hos Karolina igår - superhärligt att slippa ta bussen därutifrån. Annars har jag både hunnit med en löprunda samt en lunchdejt på Moon Thai Kitchen idag. Ska avrunda här snart och börja kika på vad jag ska ha på mig ikväll. Bästa Klara fyllde 20 i veckan så vi är bjudna hem till henne på födelsedagsmiddag ikväll en hel drös med tjejer. Njut av en bildbomd från gårdagen som blev riktigt festlig - ett stort tack till grymma Karolina som alltid fixar så fint.
 
/KYSS,
M
 
 
 
 
Världens snyggaste och bästa värdinna - Karolina
Matilda och Hanna
Jag, Hanna och Victoria
Jag, Hanna, Victoria och Rebecca
 
 
 
 
 
 

Face Look



Godmorgon gänget!<3
Som jag nämnde fick jag en otroligt fin sminkning gjord igår så tog några close up-bilder för att visa hur bra det blev. Efter igår önskar jag verkligen att jag var mer kunnig inom smink. 

Tog en hel del bilder på kräftskivan igår som kommer upp lite senare idag. Hoppas ni får en mysig lördag.

/Puss M

da Matteo

Hej på er fina ni!<3

För någon vecka sedan frågade bästa Hanna mig om jag ville modella för smink imorse och självklart ville jag det. Så var där runt kl 9 imorse och fick en riktigt fin sminkning!😃 The perks att vara vän med Hanna... Så himla kul att se så många duktiga tjejer och redskap haha... Finns en hel vetskap bakom bara ett par röda läppar jag aldrig ens tänkt på innan.

Efter det satte sig jag och Hanna på da Matteo för en islatte i solen och efter en stund kom även bästa Vicky för att joina oss. 

Nu är jag på G hem och ikväll är det ytterligare en kräftskiva på schemat hemma hos fina Karolina. Detta redan är och kommer bli en superfredag.

/Kyss M



 

Day Off





Fina Sarah och jag för drygt en månad sedan på min fest ute på Tjörn efter några glas vin...😉 Älskar denna serien av bilder när vi som de två bloggande sysslingarna vi ändå är ba: "Yes nu ska vi fotograferas uppe på bordet - vem tar bilderna?"

Hejsan förresten!<3 Shit vad man typ redan saknar sommaren trots att den just tog slut. Känns så himla bra att hösten är här, though? Tycker inte ni med det? Jag är taggad på att för första gången i mitt liv (känns det som) inte plugga arslet av mig varje dag och inte längre låta en oskön jävel, International Baccalauerate, styra mitt sociala liv. 

Idag är jag dessutom ledig - wonderful. En dag sådär ibland är det fruktansvärt härligt med lite ledighet. Dock inte för ofta för då blir jag redigt rastlös.

Ha en lovely onsdag mina vänner så ska jag sätta igång med allt jag planerat att göra idag.

/Kyss M 

What If Monday Doesn't Like You Either

Hej på er!<3

Alltså herre vad snabbt helgen gick?! Håller ni med mig? Kändes verkligen som om jag åkte hem från jobbet i fredags också whips var det söndagskväll...

Men denna veckan har superhärligt väder att bjuda på iallafall - alltid något. Sov ut imorse, åt en lång frulle och tog en lugn promenad. Känner mig lite småkrasslig så ingen träning för mig idag... Påväg in till jobbet nu! Ha en underbar dag love bugs!<3

P.S Har med mig chiapudding med smak av kakao och banan som lunch till jobbet - godaste ever. Basically chokladpudding asså, hehe😄D.S
/M



KRÄFTIS

Godmorgon (14:45????) höll jag på att säga, hehe men sicken sjukt Lazy Sunday detta är. Sitter just nu i sängen med datorn och kameran i knät, dricker kaffe, lyssnar på min countrylista och bloggar. Runt 7-tiden igårkväll blev jag upplockad av Klara hemma hos mig och sedan åkte vi till fina Cecilia i Torslanda för kräftskiva med en hel drös härliga människor. Vitt vin och räkor - farligt god kombination ska jag säga er. Hade en supermysig kväll verkligen med så många fina människor som jag inte sett på föööör (!!!) länge. Givet hade jag packat med kameran eftersom att jag har så fruktansvärt fotogeniska vänner!
 
Ha en forsatt härlig söndag mina fina!
/Puss och Kram M
 
Hanna
Hanna och Klara
Lukas, Oskar och David
Finaste värdinnorna - Cecilia och Anna
Julia, jag, Lukas och Oskar
Cecilia och Anna
Snygga Lukas, Oskar och David

09:25



Godmorgon på er finisar och trevlig helg!<3

Så underbart härligt att komma hem från jobbet igårkväll och veta att man har en hel helg framför sig. Nu har jag just käkat frukost och druckit kaffe och ska strax bege mig en sväng till gymmet. Blir lite löpning och marklyft idag!😄

Sedan behöver jag även köpa räkor och vin tills ikväll då det blir kräftskiva för hela slanten - beyond excited.

Ha en underbar lördag friends!
/Kyss M

Friday Morning



Happy Friday!<3

Har inte spelat och sjungit på föööör länge och blev supersugen på det imorse. Det är så sjukt detdär att det kan gå flera år mellan det att jag spelar men kommer alltid ihåg alla ackord ändå. Det sitter liksom i ryggmärgen. Är en person som har det sjukt svårt att ta det lugnt och slappna av - och även om jag verkligen älskar att spela piano och sjunga är det sällan det faktiskt blir av men när jag väl sitter där kommer jag alltid ihåg hur avslappnade och kul det faktiskt är.

Men efter ett tag (såklart😉) blev jag rastlös så åkte ner till gymmet och sprang intervaller. Nu har jag käkat lite och ska dricka upp kaffet och sedan spendera eftermiddagen och kvällen på glasscaféet. 

Ha en fin fredag my friends,
M

Morning Workout



Morning!

Hur mår ni idag? Jag är faktiskt sjukt taggad på denna dagen!😄 Inte för någon speciell anledning alls faktiskt - älskar denna känslan. Att bara hitta massa positiv energi från ingenstans liksom. Nu har jag precis köttat på gymmet och är nyduschad så ska strax åka iväg till jobbet. Känns lovely att strax även denna veckan är slut - vädret ser ut att bättra sig också så ska definitivt passa på att träna en del utomhus i helgen när jag har tid.

På lördag blir det även festligheter då fina Anna och Cecilia har dragit ihop en kräftskiva med massa goa peeps. Satt häromveckan och småsurade lite för att ingen kräftis blivit av så wips blev jag bjuden på två stycken - en denna helgen och en nästa hehe...😃 Har dessutom gått och craveat vitt vin och räkor så detta är ju convenient.

Ha en grym dag,
M

My Milkshake Brings All The Boys To The Yard



Hey you!<3
Eftersom väder-gudarna tyvärr inte varit på vår sida innebär det rätt lugna dagar på jobbet så idag bestämde sig Julia, Sara och jag för att promota lite med alla gottesaker vi ändå har i vår glassbar! Här är en supergod Sea Salted Caramel & Mocca Espresso Milkshake med grädde, kolasås och choklad/kaffe bönor - delicious.

Nu har jag precis lämnat jobbet och är på G hem - men först stannar jag på gymmet för ett pass. Ha en bra lill-lördag mina fina vänner.

/Puss M

September 1

Godmorgon!😃
Hur mår ni idag?
Passade på att sova ut lite idag innan jag tar tag i lite grejer som jag behöver göra innan jobbet. But first - coffee!

Kan ni fatta att det är september idag? Helt sjukt vad fort tiden går. Känns i princip som om jag blinkade och så var augusti över. MEN, det betyder att min månad äntligen är här. Om endast 26 dagar fyller jag 20 - den du!

Hoppas ni får en härlig tisdag,
Kisses M




Några härliga bilder från min och Karins mysiga kväll med thaimat, rosé och drinkar för ett tag sedan. Åh saknar redan sommaren när jag ser detta...

RSS 2.0