Last day in the Golden State

Hejsan!
Dagarna rusar forbi och nu ar det plotsligt lordag och ikvall runt 8pm lyfter planet fran L.A. Det kanns anda bra att vi har hela denna dagen har tycker jag.

I torsdags akte vi till Santa Monica/Venice och lag pa stranden och gick langs boardwalken. Tyvarr var det ratt molnigt sa vi akte hem sedan runt 3-4. Igar gick vi till Ruby's ute pa en av pirerna, vilket ar en sadan typisk amerikanskt brunchstalle fran 50-talet sa det ar ridiculous - till och med servetriserna bar rodvitrandiga klanningar, sa himla coolt. Sedan la vi oss pa Newport Beach for sol och bad.

Runt 4 traffade jag upp med the lifeguard, Eric, jag traffade i mandags for att hanga lite. Han verkligen var superschysst och vi satt i solen och var i och badade och hade jattemys till ca 7, da jag skulle ha middag med the fam. Tyvarr kunde vi inte surfa dock for vagorna var ENORMA. Inte ens duktiga surfare var ute pga red flag, so that was a bummer. Nar vi gick i och badade i strandkanten trillade jag hela tiden och drogs med med vagorna sa det var nastan laskigt- but hey I shouldn't worry, I got my personal lifeguard right next to me!;)

Pa kvallen at vi grekiskt med familjen - gott med oliver och tzatiski, som jag inte haft pa ett tag faktiskt.

Laddar upp en massa blandade bilder fran de senaste dagarna.

P U S S ♥




































L.A beaches

Hej!
Nu har jag just vaknat och ska ut pa en springtur. Sedan ska the Warvne's gora Santa Monica och Venice Beach - titta sa fint det ar? (Bilden tog jag senaste gangen jag var dar pa spring break med mina tjejer!)

P U S S ♥




Chocolate chip cookies&ice-cream sandwiches

Hello there!
Veckan jag lamnade Palo Alto startades ett nytt efterratt-stalle, Cream, upp som saljer ENDAST chocolate chip cookies och ice-cream sandwiches i olika smaker. Hann dock inte smaka en innan jag akte men bestamde mig anda for att introducera denna amerikanska sweet for min familj. Vi bakade kakor och gjorde egna med glass i - YUMMI! Min mage ar dock inte van vid sa mycket socker, sa ska ga och lagga mig med varldens magknip - oh well, det var det vart.

P U S S ♥



Family love ♥

Hejsan!
Dagarna gar snabbt och redan om fyra dagar ar jag hemma igen!

Jag ser saaa fram emot att traffa alla underbara kompisar igen -galet att vi antligen ska fa ses!

Dagarna har i Newport spenderas pa cykelturer runt on, springturer pa beach boardwalken, mat pa mysiga restauranter, sol och bad pa stranden och boggie boarding i de ENORMA vagorna och gud vad vi bara njuter!

Imorgon aker vi formodligen in till L.A till Santa Monica/Venice Beach - sa himla taggad att visa mina familj runt dar eftersom att det ar sa himla fint. Sedan kommer vi formodligen avsluta med middag pa det godaste Sushistallet i Westwood som ar det godaste jag testat.

Njut av lite beachbilder av mig och min alskade familj - ah vad jag alskar er!

P U S S ♥











Newport beach

Hejsan alla mina vanner!
How's summer treating y'all? Tiden gar fort och redan pa lordagkvall ar jag hemma - what the fuck?

Hursomhelst har vi det sa underbart har i Newport Beach, Orange County. Det ar ju har the OC och aven en andra massa filmet spelats in och man kan verkligen kanna igen miljon - hur coolt som helst. Vi har hyrt ett beach house precis vid stranden sa imorse tog jag och pappa en loprunda langs strandpromenaden och sedan tillbaka. Eftersom det var lite mulet pa formiddagen bestamde vi oss for att spendera nagra timmar for shopping pa ett outlet mall och fyndade allt fran Converse till Juicy Couture och Victoria's Secret for mycket bra priser sa det var lyckat. Sedan tog vi en kaffe pa Starbucks och called it a day.

Vi kom tillbaka till huset runt 2,3 da vi at lunch och begav oss sedan till stranden for sol bad pa den VACKRASTE stranden jag nagonsin varit pa. Milslang med ljus sand och helt klart, blatt vatten. Nar vi legat en stund ser jag plotsligt en mork skena i vattnet och far panik for att att forsta tankn var ju givetvis en haj. Sa gick for att fraga lifeguarden var det var och han forklarade att det var en delfinfamilj - SA JA, JAG HAR SETT RIKTIGA DELFINER I DET VILDA FOR FORSTA GANGEN!

Sedan badade vi och boggie boardade en stund och sedan kom lifeguarden fram till mig igen och borjade snacka. Jag berattade att jag ville lara mig surfa och han erbjod sig att lara mig - FATTAR NI ELLER? Min storsta drom typ. Eric som han hette gav sig mitt nummer och sa ska vi traffas nagon dag denna veckan innan jag aker to ride some waves together (lol jag kommer vara asdalig) good thing iallafall att han var vattenpolospelare med och en riktig snygging - SCORE!

P U S S ♥





★★★WNBA LOS ANGELES SPARKS-WASHINGTON MYSTICS★★★

Hejsan!
Igar vad de dags for var forsta WNBA-match nagonsin. Det ar alltid sa kul pa sportsmatcher i USA for de ar alltid sa mycket folk med en massa energy, hejaramsor och DJ's som forsoker fa igang alla. Hemmalaget Los Angeles Sparks vann sa det var ju kul. Extra kul ocksa eftersom jag vet en tjej fran Stanford som jag traffat pa ett basketlager i Stanford for tva ar sedan. Sedan kande jag aven igen en svensk tjej fran 08 Stockholm/Fryshuset som ar fodd 1992 och blev varvad till Sparks forra aret!


P U S S ♥















Palo Alto - Tall Tree

Hej!
Detta ar mitt halsband jag fick fran Maureen som symboliserar Palo Alto - visst ar det fint?

P U S S ♥




San Diego, mes amigos ♥

Hejsan! De tva forsta dagarna efter AT&T jag lamnade Palo Alto spenderades i San Diego. Har aldrig varit dar forut sa det var superkul att fa se. Det ar ju valdigt nara Mexico sa allt ar valdigt mexikaniserat, sasom mexikansk mat, spanska menyer och radiokanaler osv. Synd att jag inte kan prata spanska for shit...Vi besokte Seaworld och en jattefin beach innan vi lamnade San Diego och rullade norr igen mot Newport Beach, Orange County. P U S S ♥

THE LAST GOODBYE

Hej alla!Har varit valdigt, valdigt ledsen de senaste dagarna sa har inte bloggat.Lamna Palo Alto var det SVARASTE jag nagonsin behovt gora. Hade forst brunch med hela familjen och Simone pa ett väldigt typiskt amerikanskt creamery for att Simone kunde inte komma pa min hejdafest pga jobb - MEN HON OVERRASKADE MIG OCH KOM ANDA! Hade sedan hejda med en massa svensk mat, dessert och godis, min svenska familj, min amerikanska familj och  mina kompisar. Fick en del fina hejdapresenter, som en jattestor, egen amerikansk flagga, ett stort JATTEFINT album med en massa bilder och texter fran hela mitt amerikanska ar fran mina kompisar och ett halsband med ett trad pa (Palo Alto = tall tree och Stanford's maskot ar darfor ett trad) fran Maureen. Hade en jattebra tid med alla underbaringar i solen pa baksidan med god mat och bra musik. Efter det akte alla hem till Weston for en sista kvall tillsammans. Vi avslutade kvallen med att allihopa badade nakna i the Paly pool och alla stod pa varsin trampolin och jag ropade ETT TVA TRE pa svenska sa hoppade alla i. Efter det var det dags for alla hejda och det var sa obeskrivligt jobbigt - grat basically i 24 timmar i strack efter. Detta var det varsta nagonsin. Trots att jag ar i San Diego och sedan Orange County med min familj nu kanns det som om jag ska aka hem till Palo Alto efter denna resan. Tanken att inte se alla igen finns inte, den bara finns inte.

IKEA... Of course...

Hej babes!
Imorse tog jag hela familjen till the dish och vi gick den. Efter det gick vi downtown Palo Alto for lunch pa Sprout (salladsbar) och kaffe pa Coupa. Sedan kom vi snabbt hem och hamtade bilen och akte till Safeway och IKEA for att kopa supplies for mitt Swedish Goodbye Party imorgon. Utanfor IKEA stod det en amerikansk flagga, en californisk flagga och en svensk flagga och det kandes som om de tillhorde mig... ♥

Ikvall ska jag formodligen hanga med mina kompisar. Imorgonbitti aker jag och pappa till the dish igen for att springa den for sista gangen... Efter det traffar hela familjen upp Simone pa the Creamery downtown Palo Alto for brunch. Sedan ar det snabbt hem for att borja fixa iordning for min hejdafest och pa torsdag aker vi till San Diego...

P U S S ♥





Santa Cruz with the fam ♥

Hejsan!
Idag sprang jag och pappa1h 20 minuter lang tur i Stanford ihop pa morgonen. Bade skont att fa trana, men ocksa visa runt pappsen i Palo Alto.

Efter det hade vi lite kaffe/frukost pa the porch innan vi akte till Santa Cruz Beach Boardwalk. Jag har varit dar multiple times detta aret och alskar verkligen det sa ville darfor visa min familj det underbara stallet. Vi solade/badade, kollade in piren + boardwalken, shoppade, kollade i konstiga men coola thrifts shop och hade bade lunch och middag. Nu kom vi just hem runt halv tio pa kvallen och jag har duschat och krypit up i soffan.

Imorgon bitti tror jag att vi ska gora the dish pa morgonen och sedan far vi se vad vi hittar pa. Formodligen kommer vi forbereda for mitt Swedish Goodbye Party som jag ska ha pa onsdag.

P U S S ♥











FINALLY♥

Hej!

THEY ARE HERE!

P U S S ♥





KE$HA AND PITBULL★♥♪♬

Hej underbaringar!
Konserten igar var helt obeskrivligt kul. Vi gjorde oss iordning hemma hos Olivia innan som alltid. Olivia ar ju dansare sa hon ar grym med smink sa hon brukar alltid gora mitt smink under special occasions och aven igar. Hon fixade med glitter och losogonfransar - supercoolt. Vi alla kladde upp och med Ke$has lite rockiga stil, sa det var kul. Sedan kom vi dit och det var givetvis en massa, massa folk men sa himla kul! Eftersom vi lyssnat extra mycket pa Ke$ha och Pitbull till och hem fran var resa kunde vi basically alla latar vilket givetvis alltid ar ett plus. Hade en sadan oerhort rolig kvall med mina underbara vanner och ar sa innerligt tacksam for allt det fixat for mig denna veckan!

Tiden gar fort nar man har roligt och ikvall kommer min familj - kan ni forsta att jag ska se dom igen efter ett ar????? HELT GALET! Langtar saaaa!

P U S S ♥


































Arnold★

Hej alla snygga!
Hur mar ni? Jag har SA SJUKT MYCKET att beratta att det ar galet! For att gora det den latta vagen sa gor jag ett inlagg nu fran Arnold och sedan ett med konserten.

Vi akte upp ta tisdagkvall och de tar ca 3-4 timmar att kora sa vi kom fram ratt sent. Pa onsdagen akte vi till varldens finaste sjo, New Melones. Den var sa stor att jag trodde att det var havet! Sa himla fin och stor och bla - aah underbart. Olivias pappa Marco har en jattefin bat som han tog oss ut i. Jag kan latt saga att detta var en av de basta dagarna i mitt liv. Tank dig att ligga dar i foren pa en bat i bikini och sola med dina basta kompisar i varldens coolaste sjo i Cali och lyssna pa musik! Sa JAVLA underbart. Vi akte runt i sjon och stannade pa nagra stallen for att bada fran baten och ata lunch. Lite senare akte vi till Marinen och nagra kopte glass. Efter det var det dags for vattenskidor! Och tro det eller ej men jag lyckades sa upp och det finns filmbevis! Sa himla lycklig. Det var varldens harligaste kansla att sta dar pa skidorna i solen och vattnet vad jattevarmt!

Dagen efter det akte vi till en mycket mindre men jattesot sjo med (nastan svensk sag den ut.) Sedan hade vi mysiga middagar och filmkvallar/beer pong tuneringar (fast med vin eftersom killarna inte var med, haha) om kvallarna. Jattemysig helg verkligen! Ah naa vad jag kommer sakna mina basta kompisar!

P U S S ♥






































MY BEST FRIENDS♥♥♥♥♥♥♥

HEJ FINISAR!
Jag vill bara beratta om mina UNDERBARA kompisar. Har inte skrivit overdrivet mycket om min fard till Sverige som sakert andra utbytestudenter gor - har helt enkelt fornekat det sa mycket som mojligt. However min familj kommer till Palo Alto pa Juni 15 och stannar till Juni 20, da vi aker till San Diego nagra natter for att sedan avsluta i LA innan vi kommer till Sverige den 30 Juni.

Mina kompisar har da fixat varldens basta vecka for mig - forst fyra dagar i Bear Valley i Olivias cabin. Vi var ju dar i vintras och akte skidor och Olivia ville valdigt garna visa mig stallet pa sommartid, da det ar helt annorlunda. Istallet for skidklader och snow boots packar vi nu istallet bikinis och handdukar. Hennes pappa har en jattefin bat dar uppe som vi ska aka ut med i en sjo for sol och bad - superharligt! Sedan kommer vi tillbaka till Palo Alto pa fredagen och pa den kvallen har de kopt biljetter som min avskedspresent for the Ke$ha and Pitbull concert!!! Sa da ska vi kla upp oss och pregamea och sedan pa konsert!!! Sa underbart taggad och tacksam for att det fixat sa grymt for mig pa min sista veckan har! Kommer inte ha mottagning pa ett tag da vi aker ikvall, men jag ska lova att hora av mig pa lordagen efter resan och concerten och beratta om mitt schema for min familj som kommer pa lordagkvall! Ha det bra tills dess och NJUT av era sommarlov!

P U S S ♥













Porch hanging ★

Hey!
Just nu sitter jag i eftermiddagssolen (lite molningt dock, men faktiskt skont sa att det inte blir for varmt) med en stor bowl av coffee latte och bloggar/smsar med en snygging... ;)

Tog en springtur idag och skypeade med min familj - KAN INTE FATTA ATT JAG SER DEM PA LORDAG! But you also know what that means...

P U S S ♥







Last visit to Bodega Bay

Hejsan!
Akte for sista gangen till Bodega Bay vilket givetvis var lite sorligt. Det ar ju det beach houset jag akt till flera ganger under aret och gillar det jattemycket. Spenderade nagra underbara dagar i den fina naturen pa hikes med hela familjen for att sedan avsluta pa stranden. Maureen lagade jattegod mat (som alltid) och efter det sa hottubade vi. Sprang aven pa stranden vilket jag alskar for att det ar sa breezy! Laste nastan aven klart the Great Gatsby - sa himla skont att hinna fa tid att lasa, da jag varit valdigt upptagen i Palo Alto lately.

P U S S ♥


















MY ♥ IS BROKEN

Bare with me or don't read this, but since I find myself in a very difficult situation at the moment I feel that I have to share with someone.Leaving California will be the most difficult thing I will ever have to go through. And the worst part is that I have to face it alone because no one can relate to my situation. Swedish family and friends are all very excited to have me back home, as well as I am to see them again. Yet I couldn't ever imagine that it would be this hard to leave. I can most surely tell that I will return to California once I get the opportunity to, although I can't be certain.Can any of you imagine what it would be like to have two lives? To create such strong and lovely relationships to places and with people to one day just leave and not be guaranteed to ever see them again? Can any of you relate to leaving your entire life for a year to just jump off a cliff with no idea where you will end up? If anyone was about to catch you or if you were about to hit the ground hard? Fortunately, people caught me and they gave me much more than I ever could ask for. So it hurts when I receive mean comments/emails on the blog saying things like "Well, you're just a spoiled bitch thinking you're all American just because you got the opportunity to spend a year in California" or "You're so full of yourself and have too much over you head - stop complaining when there are people with real problems." These things make me so sad because YES I did get an amazing opportunity this year (Thanks to my parents, host parents YFU etc - can't ever show you how GREATFUL I am) and highly likely, YES - everyone who spent a year in California or the US would experience the difficulty with leaving such a wonderful place and YES I know I haven't been the perfect daughter, friend, sister or whomever to people in my Swedish life during this past year here in the US and YES I am incredibly sorry for that - believe me I am. But at the same time you have to understand that I tried my very, very hardest to be a good daughter, friend, sister and student here IN MY NEW LIFE and I knew that you would forgive me for any kind of behavior, while I couldn't be guaranteed forgiveness in my new life. As mentioned, no matter how easy it seems to understand how I feel - YOU CAN'T RELATE TO IT - not even if you've been in a similar situation - YOU CAN'T RELATE TO IT. And I know I'm stubborn, but it comes to a point when I'm not even sure I want you to understand. Maybe I have to be alone in this?This past year I have created so many new relationships yet in the end of the day I'm alone - it's all about me, the individual. I've learned that people in your surroundings can give you guide lines in life or in some cases maybe even do the task for you, but in the very end it's all up to you - who do you want to be? I have learned incredible and indescribable things in life that I can't even explain - you have to experience them yourself. I've experienced the taste of how it is to have everything as opposed to have nothing at all, I've seen the availability and resistance to drugs and how people perceive happiness and unhappiness. I HAVE LEARNED THAT IN THE END OF THE DAY THE ONLY THING THAT MATTERS IS THE PURSUIT OF HAPPINESS - that's literally all we care about. I have seen and been a part of a different society and a culture with people with different values. And whether you like it or not YOU CHANGE. You get influenced by people in your surroundings, YOU DO. At first you prevent to feel or do specific things since that's not how you were raised, but it comes to a point when things and habits don't seem so foreign any more and you have slowly but surely transformed to another person. The desire to fit in perfectly whatever you do or whoever you are with is so powerful. I have experienced a new society with a different culture which also made me look at my initial culture differently and I have unconsciously compared the former and the latter to each other since day one.The reason I feel LONELY at the moment and stubbornly DO NOT want any help is because this is how I deal with things - I CAN DO IT MYSELF. Without bragging, I walked into the scariest place on earth not knowing a soul with people staring and judging and I had NO ONE holding my hand, no one catching me if I would fall or not even offer to help me up if I did so. I had to find my spot in the scariest place on earth, where people didn't wore the same clothes as I did or spoke the same language. I had to enter an American High School. And I survived. I feel lonely because other people in my surroundings are going home with mixed feelings; they are sad to leave yet excited to go home. I'm facing the scariest part of my adventure - I'm leaving with sad feelings only. I have been smiling like never before this year, so why should I be anywhere else?PLEASE DON'T MISUNDERSTAND ME, I miss my family and friends and they will FOR SURE make me smile, but I have discovered things about the world and about myself this year that I only can share with pepole to some extent - by far not everything. And it BREAKS MY HEART to leave the Golden State, it really does. And how sad and depressing it sounds - I will find the eligibility to smile again, but my heart is broken and the pieces are in California and unfortunately I'm the only one who can pick them up.So take a minute and look at this Cali-girl right here? She belongs here, she really does.

Party with Obama?★

OBAMA IS IN PALO ALTO BITCHES!! In fact sa var han faktiskt och hade middag en street over fran min gata - hur coolt? En massa manniskor var utanfor och vantade pa han dar det var avsparrade vagar och poliser overallt. Pretty cool, huh?

P U S S ♥



★★PMT★★

Hejsan goingar!
Igar hade jag en riktig mysig dag. Motte upp med Olivia under dagen ocksa akte vi till hennes pojkvans pool och hangde dar en stund. Efter det akte vi och kopte PMT - vilket star for pearl milk tea. Ingen aning om ni vet vad det ar, mycket mojligt att ni inte vet for jag hade ingen aning innan jag kom hit. Det ar en slags kinesisk iste, med mjolk och "pearls" i. Det finns en massa olika goda smaker, tog till exempel melon igar och den var saa god. Forsta gangen jag smakade det tyckte jag inte alls om det, for parlorna ar liksom lite slajmiga, men nu tycker jag om det. Gaalet uppfriskande och gatt. Aven nagot som ALLA i Palo Alto dricker hela tiden tillsammans med fro-yog - det ar de tva sakerna alla postar pa instgram HELA tiden, haha...

Efter det akte vi hem till Olivia och bytte om innan vi akte och hamtade upp Jordan och Tia for sushi downtown. Efter middagen akte vi tillbaka till Olivias hus for lite skinny dipping girls night in the hottub under stjarnorna!

P U S S ♥







Happy Birthday Sophie!★

Hejsan!
Som lovat kommer har ett inlagg fran Sophie's fodelsedag. Vi tva ar inte jattenara kompisar, men jag gillar henne jattemycket och hon ar jattesnall, sa det var kul att bli inbjuden. Som ni ser har hon en jattemysig bakgard med pool, hottub, grillning och plats att sola, spela boll etc. Jattemysig eftermiddag/kvall med poolbad, grillad mat, tarta och goa vanner! The pool parties are the best!

P U S S ♥













Always something poppin' but I aint complainin'★★

Hey finisar!
Ni som kanner mig val vet att jag alskar att ha fullt upp, vilket jag definitivt har just nu. Manga bollar i luften om man sager sa.

Igar efter middagen akte vi pa lite grillmys, hos en kille Alec som fyllde 18. Efter det akte vi till en fest i Los Altos, dar jag traffade en kille, Marc, vilket var helt hilarious for vi pratade en massa och kom sedan fram till att jag formodligen sett honom spela baseball pa Paly for nagon manad sedan da han spelade mot mina killkompisar. Hursomhelst, sa vann Marc's lag, Saint Francis, hela championshipet och slog ut Paly som kom trea (vilket ar flera av mina kompisar, Olivia's kille Sean, min prom date etc.) De var hella butthurt att de forlorade, sa jag bestamde mig att stro lite salt i saren och postade en bild pa instagram med mig och Marc med the caption "Sorry y'all Palo Alto baseball players, but I just found the champion #saintfrancis". De var saaa sura pa mig sedan, haha. Sa busig ar jag... Och ja, pappa Marc var en lite extra trevlig kille, som du skulle ha fragat. Vem gillar inte sota baseball killar liksom? C'moooon.

Kom hem ratt sent sa vaknade upp vid 12 och stack ut och sprang. Sedan kom jag hem runt 1 och hoppade in i duschen och drack morgonkaffet snabbt innan Olivia hamtade upp mig och vi akte en svang till Target och sedan till hennes hus for att byta om till bikini for Sophie's 18's pool party. Har en del bilder jag ska lagga upp for er senare med ett inlagg om det med. Hade iallafall en jattebra tid. Kom nu hem och slangde mig i sangen for att skota om min blogg lite - ar sa trott att jag dor. Tror jag ska ta en nap och sedan traffa upp med tjejerna.

P U S S ♥



★There are always things to discover in San Fran★

Hejsan lovers!
Hur ar ert sommarlov? Hoppas ni har nagot kul for er och grymma planer for sommaren.

Igar akte jag, Henry, Maureen och lilla Tobey till San Francisco for lite aventyr. Vi tittade pa lite olika sevardigheter jag inte sett an (att jag ens gor sadant frivilligt nu for tiden, pappa.) Knappte foton och hade en solid day! Har sagt det forr och sager det igen, San Francisco ar en sadan AMAZING stad - allt ar bara sa vackert. Vi sag en massa aldre men svindyra hus som ar sa fina att jag inte vet vad jag ska ta vagen. En dag flyttar jag dit pa riktigt, it's happening - I know it. Scrolla och njut, mina vanner.

P U S S ♥
































★BEER PONG TOURNAMENT 2013★

Hejsan pa er!
Var lite deppad igar under dagen da manga av mina vanner akte hem igar (Fran USA, Kenya, London och allt var det ar.) Borjade da inse att det ar dags for mig snart med... Tog sedan upp min mobil och hade ca 20 nya text fran ALLA mina kompisar i full fard med att planera ett BP tournament under dagen hos Olivia - alskar alla mina knasiga och spontana vanner. Detta satte mig i sa mycket battre humor och hade en grym dag med alla goingar. Nu ska jag och Maureen aka pa aventyr nagonstans, kanske nagon beach eller San Fran har inte bestamt oss an - nagot kul blir det iallafall for sure. Och imorgon har min kompis, Sophie, poolparty for hennes 18-arsdag. Att sommarlov kunde vara sa busy - but I love it.

P U S S ♥




★Sunrise at Facebook Hill★

Hejsan!
Insag att jag glomde lagga upp de tva bilderna fran da vi var uppe till the sunrise after Gradnight! Sa grymt vackert var det...

P U S S ♥





Summer, baby★

Hej mina anglar!
Hur mar ni? Hort att det varit bra vader i Sverige pa sista tiden - gott. Sag att min busiga lillasyster haft forsta doppet recently. Tro det eller ej, men ni har mest troligt varmare vatten an vad vi har har - sa jakla kallt, haha...

Att graduatea var ju sa himla kul, men det ar inte forran nu jag inser att jag faktiskt inte ska tillbaka till Paly, utan har sommarlov.

Igar gick Henry, jag och J.T till en av Maureen's kompisar's pool for en refresher. Pa kvallen akte jag pa fest till min kompis Taylor. Det var ett seniors only party och SA JAVLA KUL. Vi hade tva bp bord going, bra musik och en massa goa manniskor.

Idag har Simone hennes grad party under dagen, sa ska hitta nagot att ta pa mig for det.

P U S S ♥




♥Graduation/Gradnight pictures♥

Hej babes!
Har kommer en rad bilder fran min underbara graduation. Blir sa glad nar jag kollar igenom dem - ah, sa kul det var! Hade tyvarr inte mycket bilder fran Gradnight, bara en bild av alla i poolen pa kvallen, av mig och Simone i the photobooth och en av ett poker chip som sager Paly som vi fick pa bussen da vi inte hade nagon aning om vart vi skulle - superspannande...

P U S S ♥




































RSS 2.0