My school

Hej mina fina vänner!
Det slog mig att jag inte visat några bilder på min skola. Har inte tagit några själv, för det alltid är så crowded (ca 2000 elever), men hittade några fina bilder från internet. Campuset är så stort och fint. Förutom alla skolbyggnader finns det två basketball/volleyball gyms, weight-room, football-court, soccer-court, tennis-court, baseball-court, la-cross-court, track and field och swimming pool för simning, waterpolo och liknande.

Idag träffade jag min tutor i Algebra, Tiffany, för första gången. Hon är jättesnäll och bra på att förklara så tror att det kommer att bli bra. Egentligen så tror jag att denna mattekursen är lite för svår för mig (har inte med engelskan att göra, utan själva matten då jag går med människor födda 94-95) Men känner att jag ända vill ge det en chans.

Imorgon kväll är det football-premiär för Stanford. Vi ska åka och kolla och det kommer bli såååå kul! Har aldrig sett en american football match i hela mitt liv, så är riktigt excited. Paly's premiärmatch är om ca 2 veckor, och det kommer också bli kul. Tror att det kommer ca 2000 åskådare dit, vilket är galet coolt, med tanke på att det är en high school match. På fredag, på Stanford-matchen vet jag inte hur många som kommer, men sjuuukt många iallafall!

På söndag har min kompis Lauren och hennes föräldrar bjudit hela tjejgänget och våra familjer på en Barbeque (ursäkta stavningen...) i deras beach house på "Half moon Bay". Tror det kommer bli grymt.

Nu ska jag äta och sedan dra iväg på Basketball Open Gym på Paly.

P U S S

Pool? Yes, please

What's up?
Idag åkte jag, Maureen och J.T till Maureens kompis, Megan. Hon har ett galet fint hus med pool, basketplan, pingisbord och en massa apelsinträd. Vi hyrde det huset förra sommaren när vi var här och är helt in love med det. Så vi hängde där under eftermiddag för lite sol och bad.

Tänkte på att jag kanske är lite "före" er svenskar när det kommer till musiken. Ingen aning om ni har hört de låtar som är populära i USA just nu, men ifall ni inte har hört dessa låtar, så bör ni lyssna på dem; (mina favoriter just nu&de spelas nonstop här) Lights - Ellie Goulding, Feel so close - Calvin Harris och One more night - Maroon 5.

Och ifall ni har några frågor om USA/Californien/Att vara utbytesstudent eller vad som helst - fråga på, så ska jag försöka svara så gott det går! (Kommentera/email: [email protected])

Ha det fint och njut av mina pool-bilder!

P U S S

San Francisco, baby

Hello my friends! I fredags var vi på fest hos en kille, Taylor. Det var väldigt kul, speciellt för att jag träffade en massa seniors från Paly, som jag inte riktigt hunnit prata med än. Glömde tyvärr av att ta bilder, men fick en bild på mig och sötisen, Hayley iallafall. Igår på dagen gick jag, Julia, Maureen, John och Tobey downtown och kollade på en festival som pågick där, med en massa musik, mat och shoppar. På kvällen träffade jag Bella, Lauren och Talia. Vi var rätt trötta så kollade bara lite film hos Lauren's. Idag åkte vi in till San Francisco. Tittade lite på "American cup" (segling) under golden gate bron - Sverige hade med två båtar - wiho. Sedan åt vi lunch i solen, innan vi åkte hem igen. Hann vara hemma i typ 5 minuter innan jag begav mig av till Paly, för att spela basket i två timmar på Open gym. Nu har jag just ätit en galet god middag med lax och morötter och min kompis, Christian, hjälpte mig med matten via skype, jättesnällt. Har fått en tutor nu, men ska inte träffa henne förrän på torsdag. Imorgon börjar alla juniors och seniors 12.30, så har sovmorgon! Galet skönt. Tror kanske att vi tjejer, möts upp innan och käkar lunch tillsammans. Ha de fint P U S S

Just loving my life

Hej finisar.
Idag i skolan var det pepp-rally, vilket var jätteballt, med cheerleading och dansuppträdanden. Fick en bild på cheerleading-teamet. Fick även tillbaka mina första inlämningsuppgifter i Video Production and guess what? Jag fick A på båda! Är så galet överraskad, haha. Min lärare, Mr. Wiliamson frågade mig om jag hade någon erfarenhet i filmmaking... SÅ GLAD! Efter skolan åkte vi hem till Talia en stund och nu har jag just ätit middag. Har även flyttat in i Henrys rum!!! Min säng är så stor och skön att jag döööör. Love-love-love. Ikväll ska jag förmodligen på en fest med mina fina girls.

P U S S

Milkshake

Hej!
Lite innan 10 imorse hämtade Bella upp mig. Jag hade prep first period och Bella behövde inte gå på sin P.E. Galet skönt att sova ut må jag säga. Hade video production första classen, vilket är väldigt kul. Själva klassrummet är helt mörkt, med svarta väggar och inga fönster. Väggarna är täckta med affischer av en massa filmer och på borden står det över 30 stora Mac datorer. Det finns även en massa kameror och filmmaking-uttrustning därinne. Just nu håller vi på att titta på olika filmer och filmeffekter. Så småningom ska vi även göra egna filmer, vilket kommer bli jättekul. Min lärare, Mr. Williamson är också väldigt bra, lite galen dock, men grym!

Efter skolan åkte jag, Hayley och Weston till ett typiskt amerikansk snabbmatsställe (kan ej komma ihåg namnet, men med typ speglar, vinröda, blanka soffor och höga stolar. Förstår ni vad jag menar? Är med i nästan varje amerikansk film) för en milkshake. Jag och Hayley tog oreo-flavour & Weston cookie dough - yummi. Sedan körde han mig hem och jag har pluggat en del. Sedan kollade jag och Julia på lite pretty little liars. Har prep imorgon efter Algebran, så tror att jag ska ta mig en springtur. Måste bara säga att varje gång jag är ute och springer här, tar alltid samma tur, längre ner på min gata springer jag alltid förbi Steve Jobs hus, tyckte det var lite coolt, haha.

Ha det fett

P U S S

School

Hey alla svenskar!
Förlåt för lite dålig uppdatering, men har varit väldigt upptagen. I söndagskväll fick jag träffa alla baskettjejer + Coachen, Mr.Scott. Alla var glada över att ha mig där och var väldigt välkomnande. Träningarna har inte börjat än, så det var mer ett "Open gym". Vi körde 4 on 4 och 5 on 5. Kul att vara tillbaka på planen igen efter sommarlovet!

Hade min första Algebra 2-class i måndags, vilket var lite tufft för mig. Men en god vän till min värdfamilj, Mike, är professor på Stanford (!!!) och var så underbart snäll och hjälpte mig, så det gick lättare. Har även en massa annat plugg - allt tar ju längre tid för det är på engelska...

Hade 2th period Algebra imorse och efter det hade jag brunch-4th period off-lunch, vilket betyder att jag hade drygt 2 timmar ledigt, så tränade under den tiden. Sedan gick jag till "Tutor Center" för att ansöka om en tutor i Algebra, innan jag åt lunch i solen med mina girls.

Idag åkte även min hostbrother, Henry, till L.A för att börja på collage:( Men det betyder att hans rum bara ska städas, sedan kan jag flytta in! Har ju bott i källarn sedan jag kom - inget emot det egentligen för har väldigt mycket plats och egen toalett. Men känner ändå att jag flytta upp till Henrys gamla rum, för vill inte känna mig som en "gäst", hela året.

Måste även tillägga att jag från och med förra helgen nu är "Tilly" och inte Matilda. Tycker själv att det är väldigt gulligt, haha.

Även om jag tycker att jag lär mig fler och fler namn, händer det varje dag att folk ropar/vinkar/hälsar typ: "Hi Tilly/Matilda" och jag ler och tänker: "Vem FAN är du?" Menmen, I do my best.

Måste bara lägga upp en bild på mitt kök, haha. Åh vad jag älskar att sitta vid köksön och äta frukost när solen lyser in genom fönstret - love.

Ha det fint

P U S S

Last night

Hey!
Gårdagen var amazing. Gillar mina nya kompisar så himla mycket redan! Vi var först på fest där det var en massa Paly-människor - kände faktiskt igen några (framsteg!) Måste bara berätta att den största skillnaden mellan svenska och amerikanska fester (utifrån den jag var på) är att de börjar festa mycket tidigare här och då slutar mycket tidigare. Vi kom till festen runt 9, vilket skulle vara väldigt tidigt för en fest i Sverige och vi åkte därifrån runt halv 12. Men festen var galet kul ändå och ifall alla är där tidigare så spelar det ju ingen roll, haha. Efter det åkte vi hem till Lauren's och kollade Inception. Ingen film jag rekommenderar att se om du är trött, svensk och lite allmänt trög - dude vilken komplicerad film. Till och med tjejerna tyckte det och de är ju fluent i engelska...

Hur som helst somnade jag efter typ 5 minuter och imorse åt vi frulle tillsammans. Efter det åkte jag och min hostsister, Julia för att köpa lite skolgrejer, typ pennor, loggbok och anteckningsblock etc.

Nu har jag chillat i solen en stund. Om ungefär en timme kommer en tjej, Annie och hämtar upp mig, så ska vi åka till Paly på "Open gym" med baskettjejerna. Har inte träffat de än, så det ska bli kul + att få lira lite korgboll.

P U S S

F R I E N D S

Hej goingar!
Dag två i skolan funkade bra den med. Träffade school counselorn igen för att fixa mitt schema, så lyckades lägga till matten, droppa teatern och lägga till sociology istället. Sociology är typ liknande samhällskunskap och jag kan redan efter en lektion säga att jag tror att det kommer att bli bra. Det är GALET intressant hur amerikaner ser på vissa samhällsfrågor...

Efter skolan åkte jag hem till Lauren med Bella, Talia, Hayley och Vivian för lite smoothie. Sedan hade Bella och Lauren volleyball träning, så åkte hem en stund. Alla träffades sedan igen någon gång efter 8 då de introducerade mig till "Yoghurtland", vilket är ett frozen yoghurt-ställe downtown. Efter det drog vi lite film hos Talia - det blev Clueless.

Vaknade lite innan 8 imorse och skypeade lite med min kära storasyster Josefine. Efter det åkte jag tillsammans med min crazy, but lovely host family till "Great America", vilket är en jättestor nöjespark ca 20 min bilresa bort. Så vi blev både vettskrämda i "Dropping Tower", plaskblöta i en amerikansk version av "Colorado" och solbrända, haha! Ser ut som en tomat... Det var iallafall en jättemysig familjedag. Lite kul att mitt namn, Matilda är så ovanligt här, men har ändå sett det två gånger idag. Först på en skylt påvägen dit "Mathilda Ave" och sedan inne på Great America, där det fanns en shop som hette "Matilda's Beach Wear". Fick faktiskt en bild på den sistnämnda.

Nu ska jag snart käka middag med familjen och sedan ska jag på min första highschool fest, med tjejerna. Kommer bli så himla kul!!! Efter det har vi sleepover hos Lauren's - kommer bli awesome.

Ha det gött

P U S S

First day of school

Hej!! First day of school, huh? Damn. Träffade så många människor att det är galet. Alla var så himla snälla och welcoming! Är så himla glad! Hade känts jobbigt ifall jag inte pratat med någon alls... The classes jag tog var alla väldigt bra, utom Theatre. Själva klassen var helt okej, men eftersom det är Theatre 1, så var det många yngre med och dom som var i min ålder var rätt konstiga... Ska se om jag kan byta... Åt iallafall lunch med ett gäng asgoa tjejer; (ska se om jag kommer ihåg alla namnen) Lauren, Bella, Hayley, Talia, Viviane + någon mer. Efter vår sista class åkte jag, Bella, Lauren och Talia för att köpa en Strawberry-Banana Smoothie, innan Bella körde mig hem. Älskar det faktum att du får köra från det att du är 16 (dock bara dig själv tills du är 17) här! Nu ska jag käka middag, kolla igenom alla papper jag fick idag (A LOT!) och sedan kanske gå ut för en springtur! Var tvungen att lägga ut två för roliga bilder på min crazy hostmum, Maureen, with her googles on for cutting the onion - awesome! Ville även visa en bild på kartan av min skola - HUGE! Sånt behövde vi inte på kitas... LOVE YOU P U S S

English, english, english... And you know what else? English!

Hejsan på er alla swedes!

Känner att bloggen verkligen är att sätt för mig att underhålla min svenska - MAN, vad mycket engelska det är överallt, haha! (What did I expected?;)) Men blir allt mer bekväm med engelskan, så det är bra. Har faktiskt fått höra från en massa att min engelska är bra, så det är jättekul!

Som jag nämnde åkte jag och John till Paly igår för att se om det var basketträning, vilket det inte var. Träningarna börjar inte förrän i september, så får hålla mig tills dess! Istället gick jag tillsammans med John, J.T och Henry till en streetplan och spelade lite utomhus istället, så det var kul. Runt 10 åkte jag med Julia till hennes kompis, Dasha, för att kolla på finalen av "The Glee cast project", vilket var jättemysigt!

Imorse åkte jag och Maureen först till doktorn och nix, för andra gången - jag har INTE tuberkulos! (wheeei.) Sedan träffade vi school counselorn på Paly, där jag fick välja classes; 2 English classes, economics, psychology, math, film making/video production and theatre! Hoppas att det bli bra!!

Åkte sedan hem för att äta GRYMT god lunch, så var tvungen att ta en bild, haha. Kl 1 kom Christopher, som var en galet snäll kille! Sjukt glad att han var med mig under picture day, idag. Eftersom att jag är ny får man en massa jäkla blickar - vet inte om det är bra eller dåligt, haha! Men vi blev iallafall fotade och fick ut våra school-ID:s. Christopher visade mig runt på den GALET stora skolan/the campus. Fick en karta av school counselorn - den kommer användas flitigt kan jag säga. Christopher presenterade mig även för en massa av hans kompisar (som jag verkligen inte kan komma ihåg namnen på), men det känns bra att veta att iallafall 6,7 stycken vet vem jag är (av typ 500 seniors, men ändå haha...) Efter det så gick vi downtown så han kunde visa mig runt lite. Fick även se hans hus och sedan följde han mig hem därifrån för var helt lost, haha! På skolan hälsade jag även på en jättesnäll tjej, Josie, som förmodligen kommer spela i samma basketlag som mig, så det blir nog kul!

Så imorgon blir min första riktiga dag på Paly... Wow.

P U S S

Summer paradise

Hejsan finisar!
Just ätit lite keso, vattenmelon och banan till lunch och nu sitter jag på porchen i solen med min nya buddy, Tobey. Väldigt ovanligt för mig att bo med en hund, men han är så gullig, så gillar han jättemycket.

Imorse så gick jag och Maureen en powerwalk runt ett berg nära där vi bor innan frukost. Sedan åt jag frulle och tog en dusch, för att sedan gå downtown med Maureen för att lyckas fixa min mobil. Så nu har vi iallafall lyckats fixa ett amerikansk abonnemang för mig för ett år, som ska aktiveras om några dagar. Testade även ifall mitt bankkort funkade och det gjorde det!

Ikväll ska jag och John åka till Paly (Palo Alto High School) för att se basketlaget träna. Så kanske att jag testtränar/gör try-out imorgon. Lite osäkert eftersom de inte riktigt kommit igång än - de har fortfarande pre-season.

Imorgon på morgonen ska jag tillbaka till läkaren för att få det bekräftat för andra gången att jag inte har tuberkulos (haha, väldigt onödigt, but that's the rules.) Kl 10.00 AM har jag sedan en tid hos the school counselor, där vi ska diskutera vilket år jag ska gå och vilka kurser jag ska ta.

Kl 1.30 imorgon (dagen innan skolan börjar) är det picture day på Paly, alltså typ skolfoto till school-ID och Yearbook. Which means att jag måste sminka mig för första gången på typ två månader, haha! En kille, Christopher, som går Senior Year på Paly erbjöd sig att hämta upp mig kl 1 och ta mig dit. Väldigt snällt av honom, eftersom jag inte känner någon!

Hare fetttt

P U S S

Just do it

Heeyyyy! På vår andra dag i Bodega Bay gick vi först ned till stranden och såg både det ena och det andra; valar, sjölejon och till och med delfiner! Galet coolt! Måste även nämna på tal om ingenting att sängen jag sov i i Bodega var amazing!!!! Jättestor och gooo! Jag och min hostmum, Maureen gick sedan upp till huset för att göra lite tomatoes&mozarella till lunch. Efter det satte vi oss i deras hottub med utsikt över havet - galet fint! Vi lämnade Bodega runt 5 och åt sedan middag här hemma i Palo Alto för att sedan kolla basketfinalen USA-Spanien på kvällen. Idag har min dag varit rätt hektisk. Var uppe tidigt imorse för att åka till doktorn med Maureen för att göra ännu ett tuberkulostest. Gjorde ett i Sverige men skolan krävde att jag skulle göra det i landet, så fick göra om det. Direkt därefter skulle jag göra ett engelskatest på ca 2,5 h - which I passed - wiho :) Sedan åkte vi hem för att äta lunch innan vi åkte tillbaka för att jag skulle göra ett mattetest. Detta var betydligt svårare och gick inte bra alls... Själva uttrycken och termerna var helt främmande för mig, så antar att jag får prata med min school counselor om det... Nu har jag just kommit hem så slappar lite i soffan - vet inte hur man sätter på den jäkla TV:n med 20 olika fjärrkontroller, så får fråga min hostbrother, Henry om han kan hjälpa mig när han kommer hem från jobbet! ;) Imorgon har jag förmodligen första basketträningen/try-out - wow. P U S S ">

Cali, where have you been all my life?

Whatupp dudes? Jag mår grymt bra! Det är en massa nya saker att vänja sig vid givetvis, men kul ändå! Saker som att gå in med skorna i huset, använda mjölkpaket som väger ton, välja mellan 700 sortes flingor på morgonen och lyckas sätta på TV:n med fyra olika fjärrkontroller ;) Men alla jag träffat hitills är väldigt trevliga och welcoming! Imorse var jag ute på min första springtur och var lite rädd att jag skulle springa vilse, men gatorna här är flera miles långa, så det är bara att springa några blocks åt ena hållet och sedan tillbaka. Runt lunchtid åkte vi mot the beach house i "Bodega Bay", vilket ligger ca 2 h från där jag bor. Påvägen stannade vi först på Golden Gate-bron för lite bilder och sedan på en outlet innan vi körde sista biten. Vi käkade jättegod middag (lax med potatis och corn salad) och sedan lärde min host dad, John, och min host brother, J.T, mig att spela biljard P U S S

If you don't take the shot, how are you supposed to score?

Hej goingar!
Vaknade just upp i min amerikanska, sköna säng. Helt galet! Flygresan gick sååå bra och det är jag tacksam för. Gillar verkligen inte att flyga, men detta var nästan kul! Resan till Tyskland gick fort och sedan köpte jag mig lite lunch medan jag väntade på att få boarda planet till SF!

Tankarna som flög runt i huvudet på första resan var så blandade; sjukt glad för att jag skulle åka, men ändå ledsna för att lämna allt!

Men på SF-planet var jag bara glad! Är så himla stolt över mig själv att jag gör detta! Blev hursomhelst uppflyttad till Business class av ren tur, så fick en justerbar massagestol, massa plats för benen, matmeny, mer service, stor TV-skärm och skön kudde - kunde inte bli bättre för mig! Passkontroll/security/visa kontroll tog sin tid, men till slut kunde jag hämta väskan och möta Maureen och John - vilken lättnad!

På kvällen åt vi (stora!!!) amerikanska blackberries&vaniljglass och tittade på OS allihop. Måste bara nämna att när man kollar på OS i USA filmar de amerikanska filmbolagen BARA de amerikanska lagen och deltagare i till exempel friidrott, hahah! Riktigt kul faktiskt!

Ha det amazing


P U S S

1 DAY LEFT

1.DAY.LEFT.

2 DAYS LEFT

Hej finisar! Det drar ihop sig kan man säga... Börjar inse att jag verkligen åker snart. Min dag idag har mest handlat om att packa och köpa en del grejer som jag behöver till resan o.s.v. Nu på kvällen kom mina goa kompisar Rebecca, Evelina, Sebastian, Gustav och Jacob över. Blev lite deg i soffan med popcorn framför OS! Och sen en massa kramar hejdå... Jag är även nästan helt klar med packingen - känns så skönt. Imorgon blir det springtur på morgonen och fika med Anna, Frida och Andreas. Sedan ska jag gå igenom lite grejer inför flyget med daddy och på kvällen har vi nog lite familjemiddag tillsammans - får väl hoppas att jag får välja mat ;) Måste även träffa min underbara vän Rebecca en snabbis - dig blir det svårt att åka ifrån du, även om vi två bara kommer ha en 12 h bilresa emellan oss. P U S S

3 DAYS LEFT

Hej goingar! HERREGUD! 3 days left... SKIT vad jag längtar. Tror inte att det går att beskriva med ord hur mycket jag bara vill dit nu-nu-nu! Jag är så obeskrivligt, sjukt jäkla taggad. Men att åka innebär en HEL del kan jag säga. Inte bara jobbiga saker som packning och flygresan dit själv... Jag ska även lämna precis ALLT. Det jobbigaste blir ju naturligtvis familjen och alla mina underbara vänner. Sitter här och rensar telefonen och inser hur mycket bilder jag faktiskt har. Så gjorde en massa collage, som jag vill lägga upp här på bloggen! Blev inspirerad av min fina vän Jessica som gjort ett collage med bilder av henne och mig som jag fick idag när vi sa hejdå - så himla fint, tack! P U S S

4 DAYS LEFT

Hej goingar! Hade besök av min moster, hennes man och mina gulliga kusiner på Tjörn igår! Eftersom vädret var lite si sådär, satte vi upp partytältet och åt god mat! Det var faktiskt väldigt tur att vi gjorde det eftersom det sedan kom världens skur. Men sedan blev det mycket finare, så vi gick ned till vattnet en sväng och några badade. Inte jag dock - badkrukan... Fick också en hejdå-present av dem som var hur söt som helst! Själva paketet var som en gullig, liten resväska som det bland annat stod "Wherever she went" på, tyckte det var så himla gulligt. Och i den låg det en massa doftljus, en liten mjuk handduk och en sten med texten "Kram" på! Jättesött verkligen, tack! Lite senare på kvällen drog jag och Vilma upp till Max och Vilma.R och kollade på lite film i deras friggebod! Imorse när jag vaknade hade jag även ett nytt mail i inboxen från min hostmum, Maureen. Jag hade frågat henne om det finns någon slags dress-code på Paly och i mailet hade hon skickat med en artikel "What not to wear" från skoltidningen. Artikeln var dels lite skämtsam och oseriös, men det kändes ändå som om det låg något i det; "Just because you didn’t go to Homecoming doesn’t mean you can wear those heels to school", "Leave the pajama pants, sweats, and oversize T-shirts at home", "You look like a fool wearing sunglasses at school", "Guys, unless you’re on your way to basketball practice, don’t dress like you’re on your way to basketball practice", "When butt cheeks hang out of shorts, it’s inappropriate", "If you’re going to wear Uggs, at least wear them with pants" O.s.v. - Något för mig att tänka på? Nu ska jag göra en ny playlist på Spotify, "California baby" och lägga in en massa låtar som jag tänkte lyssna på på flyget. Ska även dra igång med packningen ikväll hade jag tänkt, får se hur det blir med det alltså... Hatar att packa! Dels för att jag är så dålig på det, fastnar alltid någonstans (TV:n<3, Mobilen<3, iPaden<3) och sedan för att jag är så himla rädd för att glömma något.. haha! Ber om ursäkt att jag inte har något radavstånd i mina inlägg - det går inte att ändra!!! Hoppas det går att läsa i alla fall! Ha det grymmmish! P U S S

6 DAYS LEFT

Whats up! 6 days left.. Det går fort kan man säga! Redan mindre än en vecka. Känns sjukt att det är så kort tid kvar att jag redan kan se vad är för väder i Palo Alto den dagen jag kommer; 25 grader och sol - wonderful! I tisdags var jag, Rebecca och Evelinisen ute på fest i Särö och trots att vi inte kände så många hade vi i alla fall jättekul, blev dock lite senare hem än vi planerat, menmen vi har ju sommarlov! På onsdagen åkte jag en sväng in till stan för en fika-date på Condeco med Anna och Frida - åh vad jag saknat dessa tjejer, för goa! Sedan runt halv 5, 5 åkte jag och Jossan ut till Tjörn där mamma och pappa förberett goaste middagen med räkor till oss, sjukt gott. Och igår åkte vi in en sväng till Stenungsund och hittade lite grejer till resan. Dels en liten, rosa rullväska som jag kommer ha som handbagage. Den var rätt lätt och smidig, så tror att det kommer bli rätt bra. Hittade även lite presenter till min värdfamilj! Sedan åkte vi hem för att käka middag och regnet verkligen öste ned! Herregud vad det åskade och blixtrade, usch!! Hur som helst åkte jag och daddy in till Stenungsund igen för att gå på den efterlängtade Batmanfilmen, "The dark night rises" - gaaaalet bra film. Känner mig alltid som en kille när det kommer till min filmsmak, för älskar verkligen Spiderman, Batman och andra actionfilmer, men jesus vad grymma dem är! När vi kom hem spelade även USA-Nigeria i OS-basketen och USA krossade som väntat Nigeria... Läste lite på mitt highschool's hemsida om kommande händelser och liknande och såg att det kommer vara "Back to school dinner" och "Back to school dance" bara någon vecka efter jag börjat (16 augusti)... Verkar ju hur kul som helst, men ändå väldigt nervöst eftersom jag inte känner någon. Men förhoppningsvis löser det väl sig ändå ;) Ska också förmodligen Skypea med min värdfamilj på söndag, så det blir sista gången innan jag träffar dem på riktigt! Ska snart äta middag och så kanske vi åker ut en sväng med båten och se om vi kan få någon fisk! P U S S

RSS 2.0