PROM 2013 ♥★♪♬



Hej! Är sådär lättad/tom/trött/glad idag - ni vet sådär man känner sig efter att ha laddat inför något och sedan är det plötsligt över. Min dag och kväll igår var helt obeskrivlig, men ska försöka göra en så bra förklaring som möjligt för er; tänk dig själv i din favoritklänning som sitter som en smäck, höga klackar som inte ens gjort så att du får blåsor på fötterna, underbara vänner som med leenden på läpparna fixat ditt hår och smink, en underbar dag och kväll i soliga Californien och en bal på Metreon's finaste festvåning med terass så du kan gå ut för att ta frisk luft under en stjärnklar himmel och titta ut over upplysta San Francisco med världens goaste och snyggaste baldejt. Sorry folks, det var en lång mening men jag menar varenda ord.

Vi startade dagen tidigt med att hämta upp våra corsages och boutonnieres för att sedan åka direkt till Hanna's för att börja göra oss iordning. Hanna's mamma hjälpte oss med hår och Simone's mamma hade fixat grönsaksdip om snacks och hämtat upp Jamba Juice smoothies till oss. Efter några timmar åkte vi över till Olivia's för att ta bilder bara tjejerna. Efter det kom killarna över för att hämta upp oss för Tyler's sjuka hus, så Rowan hämtade upp mig. Vi åkte över till Tyler's där det vi ca 12 par och deras familjer. Det fanns en massa mat och desserter där, så det var basically som fest där i hans fina trädgård med pool och underbart väder. Vi bytte corsages och boutonnieres och blev fotograferade en massa!!

Runt 5:30 lämnade vi pre-prom fetsen och åkte vi över till Paly där alla andra från skolan också var samlade. Vi hoppade på våran partybuss där jag satt med Rowan för att åka ca 45 minuter in till San Francisco. Vi höll till på festvåningen i the Metreon som var pyntat och supercool med en massa blåa och rosa ljus. Det fanns mat och vit och brun chokladfondues med en massa gottiga saker att doppa i till efterrätt. De hade grymma Dj's och till och med högtalare ute på den stora terassen där man kunde dansa med om man ville. Det fanns även en massa photobooths där vi tog en massa roliga kort som man sedan fick utprintade direkt. Kvällen var så himla kul och alla var så fina och glada! Känslan av att stå där i mitten av alla mina snygga, underbara och roliga vänner och hoppa sig svettig till Swedish House Mafia för att sedan dansa tryckare med Rowan till Chris Brown's Take you down är helt obeskrivlig.

Runt 11 var det dags att lämna den underbara staden och när vi kom ut igen var det svinkallt, så jag fick låna Rowans's stora kavaj! 45 minuter senare var vi tillbaka i Palo Alto igen och Weston släppte av oss tjejer hos Olivia där balklänningar och klackar åkte av och myskläder och Uggs åkte på. Vi gjorde kaffe att dricks på Olivias rum för att piggna till. Vi fixade sedan snabbt till oss och runt 1:30 åkte vi på efterfest.

Har nu inte sovit på 24 timmar, så vet inte hur jag ens fungerar för tillfället med OH MY FUCKING GOD vilken FUCKING kväll! Prom inkluderar så mycket känslor, besvikelser, förväntningar, drama och spänning att det är galet. Men min kväll var helt underbar och önskar att ni kunde få uppleva detta med!

P U S S ♥

















































Kommentarer
Sofia

Vilken klass går du ? asso går du i 3e ring så du börjar jobba efter detta eller går du i 9an ?

Svar:
Matilda Warvne

2013-04-29 @ 16:13:57


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0