Så var det Fredag igen

HAPPY FRIDAY FOLKS!
 
How are you all doing today? I'm so relieved it's Friday again. I have my easiest day today from 9:30-2:30. I haven't really figured out what to do tonight yet since some of my friends wanted to go out... But tomorrow night Evelina and I are going to a party. I really feel I need to go crazy after this week. Other than that I'm just gonna try to get some homework done and on Sunday we're celebrating my grandma's birthday!
 
XOXO TILLY ❤
 
 
 


Kommentarer
Anonym

Hej! Jag läser din blogg och den är jätteintressant! Men jag har bara en fråga: vad tycker du om folk som smsar jättemycket med varandra men låtsas att de inte känner varandra när de träffas? Har det någonsin hänt dig? Asså menar med en kille då :)

Svar: Hej och tack så jättemycket!!! Jag tycker att det beror på i vilket syfte två människor smsar - är det för att lära känna varandra? Antagligen. Då tycker jag att det är ganska mesigt om jag ska vara helt ärlig. Vill du lära känna en person så måste man träffas på riktigt - inga omvägar. Men alla har vi varit unga och ska inte ljuga, jag har också varit i den situationen när man smsat jättemycket med en kille och sedan blivit extremt pinsamt då vi setts, vilket jag inte gör om. Men nu när jag är äldre kan jag faktiskt se sms som en fördel om man tex träffat en kille en gång och byter telefonnummer och smsar lite då och då för att kanske lära känna varandra lite bättre inför nästa gång man ses. Men att hålla på och smsa 24/7 med någon du inte pratat med i verkligheten tycker jag är som att leva i en låtsasvärld. Man måste våga ta steget! /XOXO TILLY ❤
Matilda Warvne

2013-08-30 @ 14:56:59


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0