Red Code Info

Hej!
Denna veckan hade vi som sagt galet go vecka, med tva sena starter (1:20 och 12:35) och ingen skola imorgon, fredag! Vi akte forst hem till Hannah pa morgonen och fixade godaste morgonkaffet - hon har en mjolkskummare som gor den sa himla god. Sedan akte vi till the Elk's igen och solade och badade vid poolen. Eftersom det var mitt pa dagen var det knappt nagra manniskor dar. Fick sotaste bilden pa Simone som casually is having breakfast i baksatet och ar lite butthurt for att jag kallade shotgun (framsatet) pa Hannah's mustang.

Vi hade galnaste traningen igar for track med 9*400 m med pace... Vi hoppade iallafall sedan i Paly poolen, sa det var gott. Det var ett pagaende meet nar vi kom dit, men coachen sa att vi kunde ga i om vi var tysta. Och efter det twittrade en tjej pa simlaget att vi hade distraherat simkillarna as mycket, haha. Men det har varit sa himla varmt denna veckan och att vi andrat tiden sa vi forlorat en timma gor att det blir annu hetare, vi hoppade i en vattenfontan pa Stanford Campus i mandags med - sa himla uppfriskande!

Paly (Palo Alto High School) borjar aven blomma sa himla fint nu - snodde faktiskt en tjej's instagrambild for att den var sa himla fin!!!

Igar fick vi info om the Red Code, vilket basically var info om en shooting pa skolan skulle intraffa (ni vet typ som brandovningsinfo.) Och om en manad ska vi ha en ovning... Blev riktigt radd, jag menar nagot sadant skulle ju aldrig handa i Sverige. Var larare gav oss information om hur vi skulle bygga murar med bankarna och inte vara i "the shooting tunnle" vilket ar framfor en dorr for the shooter kan skjuta igenom dorren. Mr. Davis gick aven over hur vi skulle bete oss nar polisen sedan kom fram och siktade pa oss (upp med handerna och ner pa kna) eftersom de inte vet vem som ar garningsmannen. Under ovningen kommer vi aven ova pa meditation osv - USCH!

Just nu ar jag i San José, pa tagstationen, pavag hem till Palo Alto efter acting class. Akte direkt fran tracktraningen hit, sa ar jattetrott. Kanske att jag gar ut ikvall anda - vi ar ju trots allt lediga imorgon! Tog forresten mitt matteprov idag och det kandes sa himla bra!!!

J.T fick av sin tandstallning igar med - sa galet sot. Han ar overlycklig for att han kan ata popcorn och tugummi igen!

P U S S















Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0