Is this a dream?♥

Hejsan!
En regnig dag hemma i Sverige ska jag ta upp dessa tva bilder och lipa. Att mitt liv faktiskt var precis sahar bra for bara nagra dagar sedan gar inte att forsta. Ibland maste jag nypa mig sjalv i armen och fraga: "Is this real? Or just a dream?"

P U S S ♥









Kommentarer
Anonym

Hej jag har lite frågor:
När kommer du hem till Sverige igen? Vad är det första du kommer göra då? Kommer du fortsätta spela basket? Tycker du att du har förändrat på något sätt sedan du åkte? ;) älskar din blogg förresten!!!

Svar: Hej! Jag kommer komma hem i slutet av Juni, da jag rest med mim familj i Socal. Det forsta jag kommer gora ar att ga upp pa mitt rum, lagga mig i min himmelsang och lipa for att jag kommer vara sa omtumlad. Sedan kommer jag formodligen ringa mina kompisar och forsoka traffa dem. Som det ser ut nu tror jag inte att jag kommer att spela basket, dels for att jag inte spelat pa ett ar och knappt saknat det, men ocksa for att jag vill skaffa ett jobb, ovningskora och ta tvan i gymnasiet seriost. Kanske skaffa en kille med, who knows ;) Och jaaa, jag har definitivt forandrats, dels nar det kommer till saker som att jag har borjat dricka kaffe. Men sedan andra saker som att jag blivit mycket mer framat och social, och sjalvstandig. Aven mer mogen pa sa satt att jag har sett en annn kultur och andra manniskor. Aven blivit med skeptiskt pa vem man kan lite pa! och taaaack sa mycket! KRAM
Matilda Warvne

2013-05-23 @ 07:35:54


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0