SUMMER TIME FLASHBACK

Felt like overwhelming you guys with like loads of pictures from this summer. Can't believe all the things I've done... And hey wanna know what the best part is? It's not over yet!
 
Nighty,
Tilly


Kommentarer
Siri

Ville bara säga att jag just nu sitter vid en gate och väntar på ett plan till USA. Jag ska på utbytesår till Colorado! Vill att du ska veta att du har varit en så otrolig inspiration i det här för mig. Jag började läsa din blogg för lite mer än ett år sedan, alltså typ precis innan du åkte hem från Cali. Har följt din blogg och även läst en del gamla inlägg från när du va iväg. Du har fått mig att bli så himla peppad på det här och jag vill verkligen tacka dig för det! Din blogg är awesome! :*

Svar: Hej på dig!!! Nämen åh - du fattar inte hur glad jag blir! Måste även säga att jag är sjukt avundsjuk att du har allt ditt framför dig! Det är oerhört kul att få veta att man inspirerar andra människor ska du veta - det är väl lite det som är meningen med en blogg! Ett stort lycka till och lova att höra av dig om du har något kul att berätta (vilket du kommer) eller ifall du har några funderingar om något känns jobbigt! Kram!!!!
Matilda Warvne

2014-08-05 @ 09:22:50
URL: http://sirres.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0