Ögongodis

Hittade dessa bilder på www.jannideler.com och helt jäkla ärligt kan jag inte komma över hur SNYGGA dessa skor är? Alltså skyhöga färgglada klackar - kan det bli bättre? Ett par brunbrända ben och en vit klänning till dessa i sommar - hell to the yeah!


Kommentarer
B

Hej! Jag skrev en kommentar ang IB på hvitfeldska för några dagar sedan men då hade du fullt upp med dina finals så undrar därför om du skulle kunna svara på den nu? Väldigt tacksam i så fall! Kraam :)

Svar: Hejsan! Visst kan jag det. Jag trivs definitivt väldigt bra både på IB och på Hvitfeldtska, men det krävs enormt mycket hårt jobb, samt tid från dig om du vill uppnå bra resultat. Ja, det ÄR tufft och prioriterar du inte skolan och inte gör dina läxor kommer du hamna efter och då är det faktiskt kört. Vi har prov men de betyder tekniskt sätt ingenting eftersom att det är slutproven i 3:an som ger dina slutbetyg till ca 70% och sedan har du 30% inlämningsuppgifter. Nästan alla på IB har något annat ursprung eller har bott utomlands och därför tidigare gått på internationell skola så JA det hade vart riktigt tufft om du inte känner sig bekväm med engelskan när du börjar IB för att det är som sagt lätt att hamna efter. Nej, jag har inte gått på något öppet hus - in fact så gick jag inte ens "Pre-IB" vilket motsvarar ettan i svenska gymnasiet. När jag kom hem från USA var tanken att jag skulle fortsätta på Kitas Ekonomi där jag stormtrivdes i ettan men så blev det inte. Jag bestämde mig under sommaren att jag ville fortsätta läsa på engelska och ha bättre möjligheter att plugga utomlands senare i mitt liv och därför såg jag IB som det bästa alternativet. Jag valde också IB för att det är den tuffaste och mest utmanade linjen och eftersom att jag gillar utmaningar så kunde jag inte bara släppa den tanken. Jag kan HATA IB extremt jävla mycket ibland, to be honest, för att det spelar ingen roll hur mycket du kämpar och pluggar - det finns alltid något mer att göra. Samtidigt så vet jag att den utbildningen jag kommer ha med mig när jag tar studenten om ett år kommer vara A HELL OF AN EDUCATION. Därför är det värt det.

Kram!
Matilda Warvne

2014-06-07 @ 15:37:40


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0